Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2012. Február 27. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Sokan támadják Attilát

Sokan támadják Attilát

Alig hirdettek eredményt a Való Világ végén, máris hallani lehetett olyan véleményeket: Attila csalással nyert. Miért kell elvenni a győztes örömét?

Bunda! - ezt skandálták néhányan, amikor kiderült, hogy Attila nyerte a játékot. Egyesek a gazdag és ismert barátokra fogták a győzelmet, mások szerint az összeférhetetlen srác biztosan beígért százalékot a nyereményből azoknak, akik sms-eket küldtek rá.

A spekuláció egészen odáig ment, hogy állítólag csak pár különböző telefonszámról érkeztek a szavazatok, pedig erről semmilyen információ nem volt. De miért akarják elrontani Attila örömét? Talán Csaba rajongói nem tudtak beletörődni, hogy nem a kedvencük nyert? Vagy azok, akiket irritált Attila taktikázása? Korábban ugyanezen ment keresztül Csaba és Eszter is. Őket is megvádolták azzal: csakis azért mehettek vissza anno egy-egy párbajról, mert megfizették a győzelmet. Csaba gazdag rokonairól hallhattunk, Eszter állítólag Ördög Nóra pártfogoltja volt.

Attila azonban nem törődik az ilyen pletykákkal, talán majd később reagál ezekre, ha akar. Most csak élvezni akarja, hogy öt és fél hónap után megnyerte a fődíjat.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 07:38, kedd | Bulvár

Engedély nélkül működött a hétvégén leégett spanyol diszkó, ahol meghalt 13 ember

Nem volt működési engedélye annak a diszkónak, ahol a hétvégén 13 ember tűzben életét vesztette - közölte Antonio Navarro, a délkelet-spanyolországi Murcia alpolgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb