Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Február 27. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Sokan támadják Attilát

Sokan támadják Attilát

Alig hirdettek eredményt a Való Világ végén, máris hallani lehetett olyan véleményeket: Attila csalással nyert. Miért kell elvenni a győztes örömét?

Bunda! - ezt skandálták néhányan, amikor kiderült, hogy Attila nyerte a játékot. Egyesek a gazdag és ismert barátokra fogták a győzelmet, mások szerint az összeférhetetlen srác biztosan beígért százalékot a nyereményből azoknak, akik sms-eket küldtek rá.

A spekuláció egészen odáig ment, hogy állítólag csak pár különböző telefonszámról érkeztek a szavazatok, pedig erről semmilyen információ nem volt. De miért akarják elrontani Attila örömét? Talán Csaba rajongói nem tudtak beletörődni, hogy nem a kedvencük nyert? Vagy azok, akiket irritált Attila taktikázása? Korábban ugyanezen ment keresztül Csaba és Eszter is. Őket is megvádolták azzal: csakis azért mehettek vissza anno egy-egy párbajról, mert megfizették a győzelmet. Csaba gazdag rokonairól hallhattunk, Eszter állítólag Ördög Nóra pártfogoltja volt.

Attila azonban nem törődik az ilyen pletykákkal, talán majd később reagál ezekre, ha akar. Most csak élvezni akarja, hogy öt és fél hónap után megnyerte a fődíjat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.