Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2011. December 05. 08:04, hétfő | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Vasárnapi Ász

Sokkot kapott és majdnem meghalt az X-Faktor sztárja

Sokkot kapott és majdnem meghalt az X-Faktor sztárja

Sógorának köszönheti az X-Faktor énekese, hogy megmenekült a kerekesszéktől és hogy egyáltalán életben maradt. Baricz Gergő a mai napig hálás testvére férjének.

- Az út szélén volt lehetőségünk a parkolásra, megálltunk az autónk mellett, pontosan egy hatalmas kanyar előtt. Egy Dacia azonban túl nagy lendülettel vette be a kanyart, és elszabadult az utánfutója. Mindenki elrohant, de én sokkot kaptam, egyszerűen lefagytam. A sógoromat azonban nem hagyta el a lélekjelenléte: az utolsó pillanatban futott értem, felemelt, elszaladt velem, az utánfutó pedig éppen akkor rohant bele az autónkba. A lábaimat teljesen szétroncsolta volna, ha egyáltalán túléltem volna az esetet - emlékezik a történtekre Baricz Gergő, akinek szombaton este párbajoznia kellett, hogy versenyben maradhasson.

Címkék: Baricz Gergő, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.