Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Február 20. 15:02, péntek | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Solti Ádám fiatal kedvesével romantikázott

Solti Ádám fiatal kedvesével romantikázott

Valószínű kevesen tudják Solti Ádámról, a Barátok közt sármos színészéről, hogy két éve már, hogy teljes életmódváltáson esett át. Szénhidrát szegény étkezéssel és napi edzésekkel több, mint tíz kilótól szabadult meg.

A korábban modellként és a Non Stop énekeseként is ismert fiú így méltán büszke kidolgozott felsőtestére és állóképességére. Pár hónappal ezelőtt pedig a magánéletében is változás történt, amikor megismerte a nála 16 évvel fiatalabb kedvesét, a hasonlóan gondolkodó, Bernadettet.

Solti Ádám fiatal kedvesével romantikázott

„Bernivel a közösségi oldalamon keresztül ismerkedtem meg. Ismerősnek jelölt, majd eltűnt a jelölése. – emlékszik Ádám – én utána rögtön ki írtam az üzenő falamra, hogy bejelölt egy kedves fiatal lány, de az óta nem látom a felkérést, tegye, meg újra legyen szíves. Néhány nap telt el és Berni újra jelentkezett. Hosszú chateléses napok és hetek után találkoztunk először. Majd egyre sűrűbben. A kedves, intelligens törékeny lány rögtön megfogott.”

Hamar kiderült, hogy Bernadett is éppen ugyanazt az életmódváltó folyamatot és programot követi, mint kedvese. Ő nem a kilóiból szeretett volna veszíteni, hanem egészségesen étkezni. De nem ez volt az egyetlen közös nevező bennük. Ugyanis mindketten nagyon romantikus lelkűek, szeretik a szerelmes filmeket és a Valentin napot is.

Solti Ádám fiatal kedvesével romantikázott

Közös döntésük volt, hogy mivel az utóbbi időben Ádám elfoglaltságai és Berni tanulmányai miatt kevés időt tölthettek együtt, a szerelmesek napjának közeledtével az ország legromantikusabb szállodájában szeretnének ünnepelni.

„Ez az első Valentin napunk együtt – veszi át a szót, a nyilvánosságot eddig kerülő, Bernadett – szerettünk volna egy kicsit kikapcsolódni kettesben egy romantikus helyen, ami úgy gondolom nagyon jól sikerült.”

Az egerszalóki mesés hotel 1001 éjszakát idéző világában a fiatalok gerlepárként turbékolhattak. Minden adott volt, hogy romantikus napokat töltsenek el.

Solti Ádám fiatal kedvesével romantikázott

„Elbújtunk egy kicsit a külvilágtól. A szobánk ajtaját magunkra zárva végre csak ő volt és én. A meghitt pillanatok vették át a tanulás és a forgatás helyét. Mivel mindketten wellness függők vagyunk a török fürdőt a hammamot semmiképpen sem szerettük volna kihagyni. Berni imádja, amikor masszírozom, bár kőágyon habbal borítva még nem tettem, de valahogy most az is finom volt. Együtt lazítottunk az infra fényterápiában, de a legjobban a massai fürdőben relaxálhattunk, ahol még el is aludtunk. – meséli Ádám mosolyogva. A kedvesem szemében olyan csillogást láttam, amit eddig még ritkán, a hab pedig az volt a tortán, amikor a vacsora után a zongorán előadtam egy dalt neki.”

Ádám és fiatal kedvese szeretné kapcsolatát mielőbb szorosabbra fűzni. Bernadett családja rögtön befogadta a sármos fiút, és fordítva is örültek Ádám szülei. Elmondásuk szerint a következő lépés már az összeköltözés lesz. A közös edzések, diétás étrend összeállítások és a romantikus Valentin nap után immár jól fog esni ha, majd minden reggel egymás mellett ébredhetnek.

Solti Ádám fiatal kedvesével romantikázott

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.