Városlista
2022. október 2, vasárnap - Petra

Hírek

2022. Szeptember 16. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Sorompót, közúti jelzőtáblákat, parkoló autókat rongáltak

Sorompót, közúti jelzőtáblákat, parkoló autókat rongáltak

Hat ismeretlen károkozó járművezetőt keresnek a rendőrök.

2022. augusztus 31-én 13 óra 20 perc körüli időben, Győrben, a Pesti úton a Kövecses utca felől a Szentvid út irányába ismeretlen személy közlekedett segédmotoros- kerékpárjával. Haladása során a vezető feltehetően nem tartott megfelelő követési távolságot és neki ütközött az előtte haladó, gyalogos átkelőhelyen áthaladó személy miatt megálló kerékpárral közlekedő nőnek. A kerékpáros az ütközést során a földre esett és megsérült. A balesetet követően a segédmotoros-kerékpár vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

2022. szeptember 3-án 16 óra 45 perc körüli időben, Mosonszentmiklóson, a Radnóti utcában az 1-es számú főút felöl a M1-es autópálya irányába ismeretlen személy közlekedett egy nyerges vontatóból és a mögé kapcsolt Schwarzmüller S1 típusú nyerges félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel.
Haladása során a szerelvény vezetője a Radnóti utca - Hegyeshalom-Győr vasútvonalnál, a fél- és fénysorompóval biztosított kereszteződéshez érve, a fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott, ami minek következtében a lezáródó félsorompónak ütközött. A baleset követében a vasúti átjáró sorompójának nyíró csapszege eltört. A sorompón rongálódás nem keletkezett, és személyi sérülés nem történt. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta.
A hatóság várja annak a két személynek a jelentkezést, akik az esetet látták, és jelezték a forgalmi szolgálattevőnek, azonban adataikat nem adták meg.

2022. szeptember 7 -én 7 óra 50 perc és 17 óra közötti időben, Győrben, a Vas Gereben utcában, az Árkád melletti kavicsos parkolóban egy ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során a parkolóban nekiütközött egy ott várakozó Suzuki személygépkocsi jobb elejének. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. szeptember 8-án 15 óra 55 perc körüli időben, a 83-as számú főúton a 43. kilométerszelvényben Gyarmat felöl Takácsi irányába ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során feltehetően figyelmetlenség miatt nem tartotta meg jobbra tartási kötelezettségét, és neki ütközött a vele szemből érkező Fiat személygépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Ismeretlen személy 2022. szeptember 11-én 6 óra 25 perckor Győrben a Kandó Kálmán utcában kidöntött egy 60 km/h sebességkorlátozó közúti jelzőtáblát, ezután a kesztyűgyár előtt egy gyalogosátkelést jelző közúti jelzőtáblát, majd ismeretlen helyre távozott.

2022. szeptember 12-én 9 óra 10 perc és 10 óra 5 perc közötti időben, Győrben, a Mészáros Lőrinc utca 1. szám előtt ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során a kialakított várakozóhelyről történő kiállása során, hátra menetben neki ütközött az szomszédos parkolóhely álló Mazda típusú gépjárműnek. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 02. 10:00, vasárnap | Helyi

Kedden reggel teljes szélességben lezárják a vasúti átjárót Bősárkányban

Az autóbuszok is terelő útvonalon közlekednek ideiglenes megállókkal.

2022. Október 01. 17:00, szombat | Helyi

Tisztíttassunk kéményt, mielőtt fűteni kezdünk!

A napokban Jánossomorján a Vasút utca egyik ingatlanában jelzett a szén-monoxid-érzékelő a visszaáramló égéstermék miatt.

2022. Október 01. 10:00, szombat | Helyi

Idén is javaslatot tehetünk, és szavazhatunk az Év bölcsődéje díjra

150 ezer forint értékű ajándékot kap a legjobb intézmény és munkahelyi közösség

2022. Szeptember 30. 16:00, péntek | Helyi

Október 1-től változik a buszmenetrend

Mutatjuk a térségünket érintő változásokat.