Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2011. Október 13. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Stohl András már a börtönben is sztár

Stohl András már a börtönben is sztár

Ügyvédje személyében először fogadhatott látogatót a Kozma utcai börtönben nyolcadik napja raboskodó Stohl András.

Borosta nélkül, nagy örömmel fogadta dr. Ruttner Györgyöt, aki elmesélte, mivel telnek a sztár mozgalmasnak nem mondható mindennapjai.

- András nagyon megörült nekem, kezet fogtunk és barátilag megöleltük egymást - kezdte az Új Ásznak dr. Ruttner György. - A beszélgetésünk megtörte a most még eléggé unalmas mindennapjait, nagyon várja már, hogy dolgozhasson. Külseje nem tűnt nyúzottnak, hiszen a börtön rendje szerint mindennap borotválkozni kell. Miután nyugtáztam, hogy frissnek és jól ápoltnak néz ki, tájékoztattam a vele kapcsolatos, kint folyó ügyekről - tudta meg a napilap Stohl jogi képviselőjétől, aki a tíz hónapra elítélt színész-műsorvezető napirendjéről is beszámolt.

- Ahogy minden elítéltnek, így neki is nagyon nehéz megszoknia, hogy itt mindig az előírt programot kell csinálni. Reggel hatkor ébresztik, takarít, reggelizik, olvas, naplót ír, és a zárt láncú tévén nézi az adást. Azt mondta, az RTL Klub reggeli műsorát mindennap megnézi, és nagyon hiányoznak neki a kollégái. Magától értetődik, hogy a családja hiányától szenved a legjobban, a telefonok tartják benne a lelket: hároméves kislányával is többször beszélt már. Édesanyjának is telefonált, aki a felesége és lányai mellett szintén ott lesz az első látogatói között. Egyébként a börtönben mindenki barátságos vele, őrök és rabok is. Azt mondja, mosolyognak rá, bíztatják, odakiabálnak neki, hogy tartson ki, vagy kézjelekkel mutatják neki. Ez a kedvesség meg is hatotta Andrást. Könyvekre van szüksége, mert sok a szabadideje és rengeteget olvas. Az ennivalóra nem panaszkodott, az ágyon éppen elfér, de szerencsére tud aludni - mesélte dr. Ruttner György ügyvéd.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 11:05, szombat | Bulvár

Vádat emeltek Angliában Kevin Spacey ellen

Vádat emeltek csütörtökön Angliában Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai színész ellen szexuális támadások gyanújával.

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.