Városlista
2023. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2018. Július 28. 16:02, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok

Szakítottak vele, ezért késsel támadt volt szerelme testvérére

Szakítottak vele, ezért késsel támadt volt szerelme testvérére

Az encsi ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, súlyos testi sértés bűntette és személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt vádat emelt egy 36 éves férfi ellen.

A vádlott tavaly decemberben a Gönc településen megrendezett vásárban italozott, közben összetalálkozott a sértett nővel, akinek testvérével több éven keresztül szerelmi viszonya volt, de pár hónapja az megszakadt.

A vádlott megfenyegette a nőt azzal, hogy megöli őt és a családját is, ehhez fegyvere is van, amit már ki is próbált. A fenyegetések mellett viszont győzködte, hogy beszéljen testvérével az érzelmi kapcsolat helyreállításáról. A sértett nő ezt elhárította, és elment a vásárból, azonban ugyanezen a napon, amikor egy sportlétesítmény előterében gyermekével tartózkodott, a még mindig ittas állapotban lévő vádlott meglátva őt, berontott az épületbe, megmarkolta a sértett haját, és egy késsel támadt rá. A nő védekezett, így a vádlott szúrása a bal kezén sebesítette meg, 2 hét gyógytartamú sérülést okozva. A vádlott ezután is támadott, fenyegette a sértettet és követelte tőle, hogy hívja fel a testvérét, aki félelmében ennek eleget tett.
A sértett nő májusban is találkozott Gönc településen a vádlottal, aki ismét megfenyegette, hogy őt és családját megöli. A nő ijedtségében az utcáról beszaladt egy közeli üzletbe.

Az ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Címkék: Encs, vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 26. 12:04, kedd | Belföld

Orbán Viktor a francia Veolia vállalat vezetőjével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök kedden délelőtt a Karmelita kolostorban fogadta Antoine Frérot-t, a Veolia Environnement igazgatótanácsának elnökét és delegációját -

2023. Szeptember 26. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: a második fél évben visszatérhet a gazdasági növekedés

A második fél évben visszatérhet a magyar gazdaság növekedése - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a VIG Befektetési Alapkezelő Magyarország Zrt. Fókuszban a forint szakmai rendezvényén kedden Budapesten.

2023. Szeptember 26. 07:51, kedd | Belföld

Százhúsz autóbusz érkezik az V. Ferihegyi Ikarus Találkozóra

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Belföld

GFM: a kormány december végéig meghosszabbítja a kötelező akciózást

Marad a betéti kamatsapka és a jegybanki kötvény vásárlásának tilalma is.