Városlista
2022. október 2, vasárnap - Petra

Hírek

2018. Július 28. 16:02, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok

Szakítottak vele, ezért késsel támadt volt szerelme testvérére

Szakítottak vele, ezért késsel támadt volt szerelme testvérére

Az encsi ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, súlyos testi sértés bűntette és személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt vádat emelt egy 36 éves férfi ellen.

A vádlott tavaly decemberben a Gönc településen megrendezett vásárban italozott, közben összetalálkozott a sértett nővel, akinek testvérével több éven keresztül szerelmi viszonya volt, de pár hónapja az megszakadt.

A vádlott megfenyegette a nőt azzal, hogy megöli őt és a családját is, ehhez fegyvere is van, amit már ki is próbált. A fenyegetések mellett viszont győzködte, hogy beszéljen testvérével az érzelmi kapcsolat helyreállításáról. A sértett nő ezt elhárította, és elment a vásárból, azonban ugyanezen a napon, amikor egy sportlétesítmény előterében gyermekével tartózkodott, a még mindig ittas állapotban lévő vádlott meglátva őt, berontott az épületbe, megmarkolta a sértett haját, és egy késsel támadt rá. A nő védekezett, így a vádlott szúrása a bal kezén sebesítette meg, 2 hét gyógytartamú sérülést okozva. A vádlott ezután is támadott, fenyegette a sértettet és követelte tőle, hogy hívja fel a testvérét, aki félelmében ennek eleget tett.
A sértett nő májusban is találkozott Gönc településen a vádlottal, aki ismét megfenyegette, hogy őt és családját megöli. A nő ijedtségében az utcáról beszaladt egy közeli üzletbe.

Az ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Címkék: Encs, vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 02. 11:07, vasárnap | Belföld

Helikopteres tanfolyam miatt hétfőtől nagyobb zaj várható Veszprém és Somogy megyében

Intenzív hanghatásra kell számítani egy nemzetközi helikopteres harcászati oktatótanfolyam miatt hétfőtől október 21-ig Veszprém megyében és Somogy megye északi részén - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM).

2022. Október 02. 06:00, vasárnap | Belföld

Orbán: épségben át kell vinni a hazát a túlpartra

Ki kell bírni a próbatételeket és \"épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva az Úristenben, nem az áradatra, hanem mindig a partra figyelve\".

2022. Október 01. 19:59, szombat | Belföld

Sokat érhetnek ezek a számok!

Az ötös lottó nyerőszámai: