Városlista
2024. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2011. Szeptember 07. 07:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Százezres vérdíjat tűztek ki a réztolvaj fejére

Százezres vérdíjat tűztek ki a réztolvaj fejére

Százezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség egy színesfémlopási ügyben. A keresett tolvaj nagy értékben, több alkalommal rézvezetékeket lopott el egy dorogi telephelyről.

A réztolvaj a rendőrség adatai szerint május és június során több alkalommal járt a dorogi Esztergomi út egyik telephelyén, és onnan rézvezetékeket, rézkábeleket vitt magával nagyobb értékben.

A nyomozás elősegítésére a Dorogi Rendőrkapitányság 100 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki. Az összeg annak fizethető ki, aki segít azonosítani az elkövetőt. A rendőrség nagyobb értékre elkövetett lopás miatt folytatja az eljárást az ügyben. (rá)

HavariaPress

Címkék: tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.