Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Szeptember 05. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Személyautó és furgon ütközött vasárnap délután Csornán

Személyautó és furgon ütközött vasárnap délután Csornán

A 35. héten történt.

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten nyolcvanhat eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenhat ember sérült meg, egy pedig életét vesztette.

Két személyautó ütközött hétfő délután Mosonmagyaróváron, a Terv utcában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították mindkét járművet, felitatták a kifolyt hűtővizet és megszüntették a forgalmi akadályt. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt egy sávon, tűzoltói irányítás mellett haladt a forgalom. Az egyik jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett a baleset során.

Vízátfolyás miatt az árokba csúszott egy személyautó kedd este a 82-es számú főúton, Bakonypéterd térségében. A pannonhalmi hivatásos és a veszprémvarsányi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autóban csak a sofőr utazott, aki nem sérült meg. A műszaki mentés ideje alatt és a rendőrség kiérkezéséig az érintett útszakaszon tűzoltói irányítás mellett egy sávon haladt a forgalom.

Gázvezetéket szakított egy munkagép fűkaszálás közben egy üres telken szerda délután Győrben, a Gangl András utcában. A győri hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal elszorították a vezetéket a gázszolgáltató szakemberének kiérkezéséig.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó csütörtök délután az M1-es autópálya 172-es kilométerénél, a hegyeshalmi határátkelő kilépő oldalán. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. A tűzoltás ideje alatt teljes szélességében lezárták a sztráda határ felé vezető oldalát, majd az utómunkálatok idejére a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kollégái a szervizútra terelték a forgalmat. A tűzoltó egység az autópálya kezelővel közösen megtisztította az úttestet. A járművet mind a négy utas időben elhagyta, nem sérültek meg.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó szombat este a 81-es főúton, a táplánypusztai lehajtó közelében. A győri hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet, ami a járműről nem terjedt át másra. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Személyautó és furgon ütközött vasárnap délután Csornán, a Szeder utca és a Soproni út kereszteződésében. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők további kivizsgálásra kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás