Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2011. November 04. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Szemet vetett Király L. Norbi a 16 éves lányra

Szemet vetett Király L. Norbi a 16 éves lányra

A tavalyi X-Faktor döntőse, Király L. Norbi, ha csak teheti, nyomon követi a második széria eseményeit. A múlt hét óta már azt is tudja, hogy ki az a tehetség, akivel a jövőben szívesen készítene duettet.

- Nagyon tanulságos volt a szombati döntő, ahol a rocké volt a főszerep. Kováts Vera egyenesen megdöbbentett produkciójával, hiszen a törékeny kislány úgy odatette az AC/DC örökbecsűjét, hogy tátva maradt a szám. Akkor és ott el is határoztam, hogy amint módom lesz rá, összehozok vele egy rockos hangzású duett anyagot - méltatta az Új Ásznak a szemtelenül fiatal tehetséget Norbi.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 09:04, szerda | Bulvár

Visszaszerezték Puyol Budapesten ellopott mezét

A korábbi Barcelona focista dedikált meze a Puskás Arénában volt bekeretezve, onnan lopta el valaki. A zuglói nyomozók három embert hallgattak ki gyanúsítottként, a sportereklyét visszaadták jelenlegi tulajdonosának.

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.