Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2020. Június 02. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Szerdától újra fogad ügyfeleket az adóhivatal csornai kirendeltsége

Szerdától újra fogad ügyfeleket az adóhivatal csornai kirendeltsége

Továbbra is fontos az óvintézkedések betartása.

Júniustól újraindul az ügyfélfogadás a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csornai kirendeltségén, valamint a regisztrációs adóügyek intézésére szolgáló Győr, Nádor utca 25. szám alatti ügyfélszolgálaton. Az ügyfelek fogadása ütemezetten történik, az ügyféltérben egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyfélszolgálati ablak nyitva van.

A NAV Győr-Moson-Sopron megyei kirendeltségei a járványhelyzetre tekintettel március második felétől ideiglenesen zárva tartottak. Az adóügyek intézésére ügyfélkapuval elektronikusan, valamint ügyfélazonosító számmal telefonon volt mód, illetve a győri központi ügyfélszolgálaton (Szent István út 15-17.) mindvégig lehetőség volt személyes ügyintézésre is.

A járványügyi korlátozások enyhítésének köszönhetőenjúnius 3-tól a csornai kormányablakban (Szent István tér 22.) működő NAV-ablakújra fogad ügyfeleket, de korlátozott az egyszerre fogadott ügyfelek száma. Az ügyfélfogadás ugyanis ütemezetten történik, az ügyféltérben egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyfélszolgálati ablak nyitva van. Emellett továbbra is fontos az óvintézkedések betartása, így a megfelelő védőtávolság tartása, valamint az orrot és szájat is eltakaró textil-vagy papírmaszk, esetleg sál, kendő viselése.

A csornai NAV-ablakban hétfőn és csütörtökön 8-tól 12 óráig és 13-tól 16 óráig, szerdán 8-tól 15:30-ig, pénteken pedig 8-tól 12 óráig lehet intézni az adóügyeket. Az ügyintézés a NAV-ablakban keddi napokon szünetel.

A papír alapú regisztrációs adóügyek intézésére szolgáló Győr, Nádor utca 25. szám alatti ügyfélszolgálat hétfőtől csütörtökig minden nap 8-tól 15:30-ig, péntekenként pedig 8-tól 13 óráig fogad ügyfeleket.

Az ügyfélszolgálatok nyitvatartási rendje a NAV honlapján (www.nav.gov.hu) tekinthető meg. Az adóügyek döntő többsége elektronikusan intézhető, ezért a hivatal kéri ügyfeleit, hogy lehetőség szerint válasszák az elektronikus vagy telefonos ügyintézést. A NAV általános tájékoztatórendszere, a NAV Infóvonal a 1819-es telefonszámon hívható.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 22. 10:00, vasárnap | Helyi

Hivatalosan átadták a GYSEV150 emlékmozdonyt

A vasúttársaság idén ünnepli alapítása 150 éves jubileumát, ez alkalomból készült el a matricázott Siemens Taurus.

2022. Május 21. 10:00, szombat | Helyi

Ügyfélfogadási szünet a kapuvári polgármesteri hivatalban

Tájékoztató

2022. Május 20. 16:00, péntek | Helyi

A motorkerékpárosok is sokat tehetnek a közlekedési balesetek megelőzése érdekében

Az elmúlt hetekben megyénk útjain nagy számban voltak érintettek motorral közlekedő járművezetők a közúti közlekedési balesetekben.

2022. Május 20. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?