Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2011. Október 06. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Szexfüggő az énekesnő

Szexfüggő az énekesnő

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Pink azért vállalta el a szexfüggő szerepét egy most készülő filmben, mert szerinte ez a karakter olyan, mintha róla mintázták volna.

Már most a jövő év egyik legjobb vígjátéknak tartják a Thanks For Sharing című filmet, amelyben az egyik főszereplő Pink. A forgatókönyv három szexfüggő ember történetét mutatja be, akik megpróbálnak kigyógyulni a betegségükből. "Mintha nekem írták volna Dede szerepét - mondta Pink. - Azért mondtam igent egyből, mert tudtam, hogy kényelmesen érzem magam ennek a karakternek a bőrében. Át tudom érezni, min megy keresztül."

Bár az énekesnő egyetlen szóval sem mondta, hogy szexfüggő lenne, mégis mindenki így értette a nyilatkozatát. Pink azonban nem kezdett magyarázkodni. "Mindegy, mit gondolnak. Legalább addig is a filmről beszélnek."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.