Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Április 18. 09:56, péntek | Helyi
Forrás: saját forrás

Szolidáris Európát!

Szolidáris Európát!

Sajtótájékoztatót tartottak Győrben az MSZP EU képviselő-jelöltjei.

Tegnap délután Győrben tartott sajtótájékoztatót ae EU parlamenti választási kampány keretében Szanyi Tibor az MSZP listavezetője és Mudri György a lista 7. helyén álló jelölt.

Szanyi Tibor szerint a legfontosabb, hogy minél több ember menjen el szavazni. A tapasztalatok és a közvéleménykutatások alacsony részvételt jósolnak, de a politikus szerint az EU választás is az életünket jelentősen befolyásoló kérdés. Különösen Győr-Moson-Sopron megyében nem kell magyarázni az Európai Unió fontosságát, azokat a lehetőségeket, amiket a magyar embereknek adott a határokon belüli befektetésekkel, a határokon túli munkalehetőségekkel.

A MSZP célja, hogy eredményesen segítse a baloldal győzelmét az EU választásokon. Az európai baloldal és benne az MSZP a szolidáris Európában hisz, azért dolgozik.

A FIDESZ és a Jobbik csak a saját Európa politikájának sikertelenségét palástolja az Európa ellenességgel. Az nem megy, hogy szabadságharcot folytatunk Európa ellen, Teheránnal és Moszkvával barátkozunk, de Brüsszelben tartjuk a markunkat a pénzért. A FIDESZ olyan európai döntések ellen tiltakozik folyamatosan, amiket a jobboldali EU többség fogadott el, köztük a FIDESZ uniós parlamenti képviselő is.

A baloldal által célként kitűzött szolidáris Európa védi a munkahelyeket, a nyugdíjakat, küzd a gyermekéhezés ellen, lehetőséget, munkahelyet teremt a fiataloknak, és a nőknek egyenlő munkáért a férfiakéval egyenlő bért ad.

Mudri György kiemelte, hogy az MSZP program alapon folytatja a európai választási kampányát. A lista első tíz helyezettje is azt bizonyítja, hogy minden szakpolitika helyet kap a szocialisták listáján, olyan embereket jelöltek, akik szakterületük elismert képviselői.

A politikusok bemutatták azokat a piros könyveket, amelyeket az MSZP jelöltjei minden kampányeseményekre magukkal visznek, és amikbe beleírhatják az emberek javaslataikat, ötleteiket, elvárásaikat. A sajtótájékoztató után lakossági fórumot tartottak, ahol a megjelentek valóban bele is írták megjegyzéseiket a jelöltek piros könyveibe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.