Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Sztártitkok: Kefir

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.

A Prémium Médiaválogatott Sztártitkok rádióműsor soron következő adásában Ricky vendége Kecskés Tibor, azaz Kefir volt.

- Kosárlabdáztál, gördeszkáztál, együtt szoktunk focizni. Milyen egyéb sportok vonzanak még?

- Testnevelés tagozatos általános iskolába jártam. Ott gyakorlatilag mindennel foglalkoztunk. Röplabdáztunk, kézilabdáztunk, kosárlabdáztunk, talajtornáztam. Megyei negyedik helyezett voltam triatlonban. Középiskola alatt már extrém sportokat űztem, BMX-eztem, kijártam a miskolci Hősök terére gördeszkázni, görkoriztam, szörföztem, snowboardoztam. Amikor elindult a karrierem, nem volt időm a sportra, akkor ott félbeszakadt mindenféle edzés. Aztán találkoztam Földesi Janival a Prémium Médiaválogatott kapcsán, aki összehozott Fazekas Attilával. Attila személyi edzőként dolgozott velem. Onnantól mondhatni, hogy rendszeresen jártam edzőterembe kardiózni, gyúrni. A pandémia miatt ez abbamaradt, majd nem régen ismét a Prémium Médiaválogatott tagja lettem. Elkezdtem focizni, amit még gyerekkoromban sem szerettem annyira, mert nagyon rossz a labdaérzékem lábbal. Elég ügyetlen is vagyok benne, de nagyon szeretek lábteniszezni. Minden héten, kedden összejövünk a törökbálinti Arénában és játszunk egyet a Prémium Médiaválogatott beli barátaimmal.


- Van-e olyan dolog, amiről még nem nagyon beszéltél, akár gyerekkordból egy titkos szerelem, vagy egy álom, amit még nem sikerült megvalósítani?

- Vágyaim olyanok vannak, amik már teljesültek, de megismételném őket. Ilyen lenne egy BS koncert, ami nem elképzelhetetlen, mert jövőre 25 éves a V-Tech zenekar, és vannak tárgyalások erre vonatkozóan.

Ami a titkot illeti, az Éjfél után című dalomnak van egy alapvető története, amit talán kevesen tudnak. A dalt a nővéremmel énekelem, de nem egymásnak énekeljük. Akkoriban Kasuba L. Szilárd volt a nővérem barátja, én pedig Timi egyik legjobb barátnőjével jártam, aki nálam 9 vagy 10 évvel volt idősebb. A dal erről a kapcsolatról szól, és amikor a nővérem meghallotta, hogy kész van a dal, mondta, hogy neki is vannak érzései, mivel éppen szakítottak a Szilárddal, és kérte, hogy írjam bele azokat is. A dalban az én részeim az én volt kapcsolatomról szólnak, Timi részei pedig az ő kapcsolatáról. Van az a sorom a dalban, hogy "pedig csak egy gyerek okozta bánatod", ez nem arról szól, hogy terhes lett a lány, hanem rólam szól, mert engem nevezett mindig gyereknek.



Forrás: Médiaválogatott Szártitkok / Udvardi Csilla

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.