Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2018. Október 11. 14:45, csütörtök | PR

Találd meg a saját jóga stílusod!

Találd meg a saját jóga stílusod!

A jógaruházatoknak nemcsak hogy divattrendjei vannak, hanem, hogy csavarosabb legyen a dolog, a jóga annyira menő, hogy ma már vezető trend a mindennapi női divattermékek tervezésénél is.

Utcai öltözéknek is elfogadott

Az ‘actiwear’, az aktív életmódhoz illő öltözék olyan trend lett, ami megjelenik a napi öltözködésben is. A kifutókon a hétköznapi elemekkel kevert edzőruhákban vonulnak végig a férfi és női modellek; a túrahátizsák, túraszandál, esőkabát mind része a haute couture kollekcióknak.
Kimondottan szupermenő lett a víztisztító palackos, jógaszőnyegen meditálós életmód. Van, aki ‘egészségmánia-trendnek’ nevezi kissé tömören ezt a több éve futó divatot. Például 2017-re a jóganadrág a farmer teljes jogú alternatívája lett az utcai divatban.

Lazulós darabokat keressünk

Nem az utcán szeretnénk fittnek látszani, hanem valóban órára igyekszünk? Nézzük, milyen stílusban öltözködhetünk fel. Széles kínálata van ezeknek a termékeknek.A jógának számos irányzata van, és folyton újabbakat és újabbakat találnak fel. Általában nem jellemzőek rá a gyors mozdulatok, amelyek szűk felsőket és alsókat igényelnének, és egy igazi, jógát gyakorló tanítvány szexi megjelenésével nem zavarja meg a többieket. Így ezek a darabok általában inkább bővek, lazák. A nagyon libegős nadrág (például háremnadrág) viszont nem túl komfortos egy bonyolultabb ászanánál.
Ehhez a mozgásformához nem érdemes nagyon beöltözni, főleg, ha a bikram jógát választjuk, ahol egy top és maximum térdnadrág az ajánlott.

Trendik a megkötős, kivágott felsőrészek

Felül a nem túl szoros darabok ideálisak. A lazább pólók mellett a több pántos, átkötős változatok is beleférnek. Az akrobatikus jóga nagy divat, ehhez az elasztikus, mozgást nem akadályozó felső és alsó az igazán megfelelő. Rövid topot ide ne vegyünk fel, csak olyat, ami fejen állva is a helyén marad.

Mint látható, különösebb megkötések nincsenek, és rengeteg stílusban felöltözhetünk. Most nagyon futnak a modern táncosok ruházatából áthozott darabok. A hosszabb pántos, hátul megkötős felsőkben csajosak lehetünk anélkül, hogy akadályozna az öltözékünk a mozgásban, és stílusidegen lenne.
Furcsa, de a velúr tréningnadrágok is divatosak - ha valaki fázós típus lenne. Emellett az oldalt felvágott, egészen bő palazzo nadrág is a jóga szettek része. És persze ami már jó ideje trendi, az az Ozora-stílusú, pszichedelikus mintákkal díszített szűk nadrág. Hordhatunk teljesen mintás, akár szivárványos önkifejező sztreccs nadrágot, de ne felejtsük el, a minták mindig nagyítanak optikailag.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Április 14. 10:08, kedd | PR

Elengedhetetlen konyhai eszköz: a botmixer

Számos olyan konyhai berendezés létezik, amely a háziasszonyok és főzni szerető férfiak részére is elengedhetetlen kiegészítőnek számít.

2020. Április 03. 05:00, péntek | PR

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 19. 19:34, csütörtök | PR

Amit az Ardbeg whisky történetéről és gyártásáról tudni érdemes

Az Islay-sziget több neves whisky gyártó üzem otthonául is szolgál, köztük pedig egyértelműen a magasabbra taksált üzemekhez tartozik az Ardbeg.