Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Március 26. 21:23, hétfő | PR
Forrás: Infogyőr

Tankolóautomaták fajtái

Tankolóautomaták fajtái

Informatikai segítség a tankolásban.

A GIR üzemi tankolóautomaták képesek az üzemanyagfogyasztások elemzésére, a flották tankolásainak jogosítására, követésére valós időben, vagy önálló üzemmódban, ahol nincs lehetőség kezelői számítógéphez csatlakoztatni (pl. külső helyszínen).

A rendszerhez opcióként csatlakoztatható szintmérő, sorompó beléptetés, mosó vezérlés többek között. Az azonosítás (sofőr/ és vagy járműre) történhet PIN kód segítségével, elektronikus kártyával vagy koronggal. A központban futó szoftver több telephelyet is kezelhet egyszerre. Jellemzői, hogy akár 16 töltőpontot (különböző gyártmányú kútoszlopok és adblue kiadók) vezérelhet, saját házba (falra) rögzíthetőek, felszerelhetőek. LCD kijelzőt tartalmaznak, az azonosítás a billentyűzeten kód segítségével történik.

Az adatmentés USB-porton keresztül történik pendrive-ra, valamint Titan-Hykkoris adatfeldolgozó szoftvert tartalmaz. Összesen 2500 tankolási adatot képes tárolni, valamint 3.000 – 3.000 jármű és járművezetőt képes azonosítani. A Crypto VGA Tokheim a legfejlettebb kültéri fizetési rendszerek közé tartozik. A forradalmi érintőképernyő egyszerűbb és gyorsabb kifizetést tesz lehetővé az ügyfelek részére. A grafikák, amelyek az intuitív képernyőn jelennek meg gyorsan, egyszerűen képesek irányítani a végfelhasználót a terhelési, a hitel- és üzemanyaghűség-kártya folyamaton keresztül. Nem csak az innovatív tervezésről van szó. A Crypto VGA hihetetlenül biztonságos tranzakciós megoldás a legújabb PCI-jóváhagyásokkal és csalásellenes megoldásokkal.

2002 óta van jelen Magyarországon a Multicore, több mint húsz éves szakmai múlttal és egyedi szervízhálózattal rendelkezik. Egytől-egyig minőségi termékekkel van jelen a piacon, a világ vezető gyártóinak kínálatával. Termékeik között szerepel tankolóautomata, technológiai szerelvények, tartályszintmérők és kútoszlopok. A vállalkozás rendkívül dinamikusan fejlődik, egyedi lézeres tartályhitelesítő technológia valósul meg. Az üzemeltetők, gyártók és kivitelező cégek igényeit veszik figyelembe, sikerük többek között ebben is rejlik. Kifogástalan, minőségi termékeket állítanak elő, így az érdeklődőknek széles körben van lehetőségük választani.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?