Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. November 28. 08:53, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Teherautó alatt találták meg tolvajokat

Teherautó alatt találták meg tolvajokat

A budapesti rendőrök három katalizátortolvajt fogtak el Újbudán.

Egy szemtanú értesítette a rendőröket november 24-én éjjel, hogy Budapest XI. kerületében az Andor utcában két gyanús férfit látott egy leparkolt autó körül, harmadik társuk pedig bemászott az autó alá. A rendőrök rövid időn belül a helyszín közelében elfogták az egyik férfit, majd két társát egy teherautó alatt lapulva találták meg.

A három férfi az autó kipufogóját megrongálta, de a katalizátort már nem tudták levágni. A nyomozók megtalálták a bűncselekménynél használt emelőt, kesztyűt és vágószerszámot, amiket menekülés közben dobtak el az elkövetők – közölte a rendőrség.

A nyomozók lopás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 34 éves O. Dánielt, a 22 éves R. Lászlót és a 30 éves K. Krisztiánt. A megalapozott gyanú szerint O. Dániel további négy autónak is ellopta a katalizátorát Újbudán és Rákosmentén, amelyből háromban K. Krisztián is részt vett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.