Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2012. Március 10. 07:19, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Titokban készült szexvideó a sztárról

Titokban készült szexvideó a sztárról

A híres birkózónak készült szexvideót akar kiadni egy pornócég. A sztár azt állítja: nem is tudott arról, hogy videóra veszik őt és partnerét.

A híres pankrátorról és valóságshow-sztárról, Hulk Hoganről készült házi szexvideót akar piacra dobni a világ egyik legnagyobb pornófilm-forgalmazó cége. Akik eddig látták a szemcsés képsorokat, azok mind egybehangzóan állítják, hogy valóban a híresség látható rajtuk, és ezt ő maga sem tagadja, a videó feltűnése miatt azonban nagyon felbőszült, elmondása szerint ugyanis az a tudta nélkül készült. A pankrátor ügyvédje ennek megfelelően már meg is fenyegette a kiadót, hogy minden szükséges lépést megtesznek a film letiltása érdekében, és felelősségre is vonják az illetékeseket.

A képsorokon egyébként Hogan nem a volt, és nem is a mostani felesége, hanem egy ismeretlen barna hajú nő társaságában látható. A videót ismerők szerint azonban az igazi érdekesség nem ez, hanem az, hogy amikor a keménykötésű sztár levetkőzik, egyértelműen kiderül, hogy tangában szokott napozni.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.