Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2012. Január 12. 13:06, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Titokban utazott el külföldre Keresztes Ildi

Titokban utazott el külföldre Keresztes Ildi

Keresztes Ildikó és férje, az Edda gitárosa titokban utazott külföldre, hogy újra sínre tegyék kisiklott házasságukat.

Keresztes Ildikó és férje, Klicska László, az Edda basszusgitárosa külföldre utaztak, hogy megmentsék házasságukat. A sztárpár kapcsolata megromlott az utóbbi időben, és több mint 20 év után a férj el is költözött otthonról egy fiatalabb nő kedvéért. Közben felröppent a hír, hogy az énekesnő is egy fiatalabb férfi társaságában mulatja az időt.

Az X-Faktor mentorának édesanyja árulta le, hogy egy hétre külföldre utazott lánya és párja, de többet nem árult el. Az utazásra egy ismerős szerint már régóta készült a pár, szerették volna kipihenni az elmúlt időszak fáradalmait, és rendbe hozni házasságukat, amennyiben az lehetséges. Ildikó és Laci már a karácsonyt is együtt töltötték, így remélhetőleg van még esély, hogy újra egyenesbe hozzák kapcsolatukat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.