Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. November 19. 16:43, kedd | Bulvár
Forrás: infováros

Több ezer NB I-es mérkőzés az Andonik Médiaválogatottban - VIDEÓVAL

Több ezer NB I-es mérkőzés az Andonik Médiaválogatottban - VIDEÓVAL

A törökbálinti Arénában megrendezett 13. Sára kupa és azon belül Car-Bay VIP Kupán amatőr és profi kategóriában csaptak össze a csapatok.

A pénzdíjas ágat a jó nevű Odin Fiai nyerték, míg az amatőr ágat a Meglepetés csapata hozta viszonylag magabiztosan.

A tornát gálamérkőzésével az Andonik Médiaválogatott is színesítette. Ezúttal a vendéglátó kaminokupa Aréna VIP Team csapatával mérkőztek meg és győzedelmeskedtek 1-5 arányban.

A gála mérkőzést élőben közvetítette Borbély Zoltán a kiváló kommentátor, amely az Andonik YouTube csatornáján is megtekinthető.

A félidőben Ricky elénekelte a közismert „Nélküled” dalt is.

A Médiaválogatott csapata a tornára volt NB 1-es játékosokkal erősítve érkezett. Soraiban pályára Bárányos Zsolt, Plókai Attila, Budovinszky Krisztián, Keller József és persze a csapatkapitány a női labdarúgó kiválóság, Nagy Anett is.

„Csak kapkodtam a fejem a kapuban, annyi NB I-es és válogatott játékos játszott előttem – emlékszik mosolyogva Cozombolis, a gálacsapat kapusa. – nagyon sokat jelent ilyen focistákkal játszani, biztos védelem és pontos támadás, ez jellemezte az Andonik Médiaválogatott csapatát a hétvégén is és ez persze a végeredményben is jelentkezett. Sajnálom azt az egy gólt, amit nem tudtam hárítani, de így legalább az ellenfél becsülete is megmaradt” – nevet a népszerű énekes.

„Nagyon büszke vagyok a csapatomra – veszi át a szót Nagy Anett – egyetlen nőként próbáltam irányítani őket, de persze a Bárányos-Plókai-Budovinszky volt Honvédos hármas egyáltalán nem igényelt irányítást. Egyszerűen azonnal beépültek a csapatunkba, tették a dolgukat és nagyban hozzájárultak a sikerünkhöz. Örülök, hogy a Médiaválogatott gálái egyre népszerűbben és szívesen jönnek hozzánk játszani akár volt válogatott labdarúgók is”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.