Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Január 19. 11:14, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Több település is kiszabadult a hó fogságából Vasban

Több település is kiszabadult a hó fogságából Vasban

Négy település - Acsád, Mesterháza, Vassurány és Vát - kiszabadult a hó fogságából, Pápóc viszont újra megközelíthetetlenné vált, így jelenleg 14 település van elzárva a külvilágtól Vas megyében - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szombat délelőtt az MTI-vel.

Balogh Nikoletta tájékoztatása szerint mivel Győr-Moson-Sopron megyében a 86-os főút jelenleg is le van zárva, bizonytalan a forgalom újraindítása a Vas megyei szakaszon is. A kamionforgalom szünetel, jelenleg is 600 kamion várakozik a megye területén.
A szóvivő elmondta: a Vasi Volán Zrt. elindította a helyközi járatokat, de Csepreg, Peresznye, Répcevis, Meszlen, Bük, Vasszilvágy, Pecöl, Ikervár, Répcelak település irányába nem közlekednek autóbuszok. Celldömölkön éjfélkor feloldották a település zárását, de a kiemelt rendőri jelenlét továbbra is maradt. A kenyérszállítmányok mindenhová elindultak - közölte a tűzoltó zászlós.
Vas megyében folyamatosan csökken a lezárt utak száma is, a közútkezelő 63 géppel dolgozik az utak megtisztításán - fűzte hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár