Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Július 12. 09:52, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Többször is próbált pénzt lopni a templomból, nem sikerült

Többször is próbált pénzt lopni a templomból, nem sikerült

A rendőrök elfogták a csornai betörőt.

A nyomozók adatgyűjtést követően 2016. július 11-én elfogták, és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki K. Gyula 25 éves csornai lakost.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2016. június 18-án egy csornai templomban a bejárati ajtón belül található lezárt vasrácsot megrongálta, a lakatpántot letörte, majd az ott lévő nyitott irodából ellopott egy lezárt pénzkazettát. A dobozt végül nem tudta kinyitni, ezért azt egy közeli szemetesbe kidobta. A tolvaj ezután még két alkalommal próbált meg pénzt lopni a templomból, sikertelenül.

Néhány nap múlva - 2016. június 24-én virradóra - egy csornai vendéglő ablakredőnyét felfeszítette, majd betörte az ablakot. A helyiségben kutatást végzett és ellopta az ott talált készpénzt. K. Gyula egy héttel később egy virágbolt ajtaját is berúgta, behatolt a helyiségbe, ott kutatást végzett, de végül nem tulajdonított el semmit.

A rendőrök a 25 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. K. Gyula kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését.

Címkék: betörő, csorna, templom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 09:00, szombat | Helyi

Nyári alkotótábor gyerekeknek Beledben

Érdeklődni jelentkezni a művelődési házban lehet.

2024. Május 03. 16:00, péntek | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizze egyszerűen adószámláját!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában pillanatok alatt ellenőrizheti adószámláját, azaz, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése a NAV-nál.

2024. Május 03. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Május 03. 09:00, péntek | Helyi

Több vonalon is vonatpótló buszok járnak hétfőtől

Indulás előtt tájékozódjon!