Városlista
2022. május 16, hétfő - Botond, Mózes

Hírek

2011. Október 31. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tom Cruise és Katie Holmes megjátsszák a boldog családot

Tom Cruise és Katie Holmes megjátsszák a boldog családot

Katie Holmest ritkán látni a férjével, ám most nyilvánosan ölelgették egymást, és együtt vitték a lányukat vidámparkba. Vajon tényleg egy boldog családot látunk, vagy csak eljátsszák a nagy idillt?

Az elmúlt időben nem sokat láthattuk együtt a házaspárt. Katie Holmest mindig csak a lányával kettesben fotózzák le, miközben Tom Cruise-t többnyire a munkája köti le, vagy ki tudja, merre jár. Nem véletlenül pletykálják jó ideje, hogy a sztárpár házassága csak kirakat, és valójában jó ideje külön életet élnek.

A napokban mégis olyan képsorozat jelent meg a párról és lányukról, Suriról, amelyen felhőtlenül boldognak látszanak. Csakhogy érdekes módon pont akkor készültek az idilli fotók, amikor hamarosan a mozikba kerül Cruise új filmje, a Mission Impossible negyedik része... Csak nem reklámfogás a már-már giccsesen tálalt nagy boldogság?

De vajon mi lehet a teljes igazság? Nos, ez talán sosem derül ki, de az biztos, hogy sokak szerint a most készült képek nem igazi lesifotók, csak annak vannak beállítva, és Cruise-ék maguk béreltek fel fotóst. Érdekes módon pontosan ilyen ritka, idilli családi képek készültek ez a színész előző filmje előtt is, sőt akkor is, amikor a Katie szereplésével készült "Kennedy család" című sorozatot műsorra tűzték.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.

2022. Május 12. 12:01, csütörtök | Bulvár

Hosszú Katinka történelmi tettre készül

Egyelőre csak egy cél elérését, de nem a végállomást jelentené a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka karrierjében, ha sikerülne megszereznie a 100. érmét nagy nemzetközi versenyen.

2022. Május 09. 15:11, hétfő | Bulvár

Tavaszköszöntő Csanádalbertiben a Prémium Médiaválogatottal

Április 23-án Tavaszköszöntő rendezvényt tartottak a Csongrád-Csanád megyei Csanádalbertiben.