Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Január 20. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: HétFő KC

Tornagyőztes lett a HétFő KC U8-as csapata Tatabányán

Tornagyőztes lett a HétFő KC U8-as csapata Tatabányán

A döntő második félidejében gólt sem kaptak a lányok.

A HétFő KC U8-as csapata először vett részt a Tatabányán megrendezett INTERBALL NEMZETKÖZI LÁNY KÉZILABDA TORNÁN.

- A Csákvár elleni első meccsen mindenki lehetőséget kapott arra, hogy megmutassa, az edzéseken gyakoroltakat milyen szinten sikerült elsajátítania.- mesélte Megyesi Ferenc, a csapat edzője. Az első mérkőzés 12:7 arányú győzelmét, de az egész nap eredményét alapvetően meghatározta a jó csapat munka és a meseszerű küzdés.

Második csoportmérkőzésük alkalmával, a legmagasabb játékosokkal rendelkező SK Talent csapatával kerültek szembe. Meghatározó játékosok átlövést, indulócselt, átemelést egyre magasabb szinten alkalmazták. Voltak hibák, de mérkőzés közben tudták őket javítani. A végeredmény: HétFő KC - SK Talent 12:9. Ezzel a győzelemmel bebiztosították csoportelsőségüket..

- Az elődöntőt ennek megfelelően jó iramban kezdtük el, hasonló felállásban mint az előző mérkőzéseken.- folytatta az edző. Azok a játékosok, akik eddig csak dobójátékon vagy kispályás 3+1-es szivacskézilabdán vettek részt, a torna során bebizonyították, hogy egyre nagyobb súlyt lehet rájuk rakni.Minden játékosról, tehát az egész csapatról el lehet mondani, hogy fegyelmezetten, nagy-nagy küzdeni akarással harcolták ki a döntőbe jutást 12:4 arányú győzelemmel.

- Talán a döntő miatti izgalom, esetleg a fáradtság, de nem úgy alakult a mérkőzés első tíz perce, ahogy szerettük volna. Félidőben egy gólos hátránnyal fordultunk, 6-7. Kapott gól nélküli második félidőt játszottunk a döntőben! Kapusunk olyan teljesítményt nyújtott az utolsó néhány percben mely biztonságot adott a csapatnak. Végeredmény HétFő KC Dunajská Streda12:7.

A lányok megérdemlik az eliismerést a tornán nyújtott játékukért. Sajnos, Németh Eszter betegsége miatt nem tudott velünk utazni a tornára, de én úgy gondolom, hogy ez az ő sikere is, hiszen edzéseken ugyan olyan szorgalmasan dolgozott, mint társai. A Torna All-Star csapat tagja lett Horváth Lili (legjobb védőjátékos), Rédecsi Polett (gólkirálynő), Szalka Réka (a legnagyobb hős), és akik még dicsőséget hoztak a Rábaköznek: Cser Hédi, Czigány Enikő, Horváth Rebeka, Király Zsóka, Polgár Boglárka.- zártaMegyesi Ferenc.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

Lomtalanítás Rábatamásiban

Hulladékot csak rábatamási lakcímmel rendelkező személy adhat le.

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Május egytől új nyitvatartással látogathatók a nemzeti park bemutatóhelyei

Lászlómajor Bemutató Majorság és az öntésmajori Hanság Élővilága Kiállítás.