Városlista
2021. május 13, csütörtök - Szervác

Hírek

2011. Szeptember 24. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Tóth Gabi elárulta, kin teszteli a főztjét

Tóth Gabi elárulta, kin teszteli a főztjét

Tóth Gabiról sokan nem gondolnák, de úgy, mint az élet más területén, a konyhában is remekül feltalálja magát, s nem hátrál meg néhány lábos vagy fakanál láttán.

- A magyar konyhára jellemző ételeket, mint csirkepaprikás, gulyásleves, minden gond nélkül el tudom készíteni. Édesanyám tanítgatott meg ezekre a receptekre, de amióta magabiztosabban mozgok a tűzhely körül, az interneten is szoktam kutatni újdonságok után. Ezeket Rolin szoktam tesztelni - meséli a Star magazinnak a Megasztár felfedezettje, Tóth Gabi, akinek a sok munka miatt ritkán jut ideje arra, hogy kísérletezzen a konyhában.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 12. 18:11, szerda | Bulvár

Kiefer Sutherland kémes tévésorozatban játszik

Kiefer Sutherland privát kémet alakít egy új tévésorozatban, amely a Paramount+ streamingszolgáltatására készül.

2021. Május 11. 10:52, kedd | Bulvár

Tom Cruise visszaadja Golden Globe-díjait

Tom Cruise visszaadja Golden Globe-jait, tiltakozásul a díjat odaítélő szervezet tagsága ellen - írta a The Guardian online kiadása.

2021. Május 08. 14:05, szombat | Bulvár

A NASA közzétette marsi helikopterének zümmögő hangját - VIDEÓ

Először vette fel egy idegen bolygón egy űreszköz egy másik különálló űreszköz hangját: a NASA marsjárója két mikrofonjának egyikét használva hallgatta az Ingenuity helikopter negyedik tesztrepülését április 30-án

2021. Május 04. 06:38, kedd | Bulvár

Hamarosan a mozikba kerül Gothár Péter új filmje

Májustól 20-tól vetítik országszerte Gothár Péter Hét kis véletlen című új filmjét, amelyet azonban a budapesti Művész és Toldi moziban, valamint több vidéki filmszínházban már május 13-tól láthat a közönség.