Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Augusztus 14. 19:06, vasárnap | Bulvár
Forrás: mti

Továbbra is az Suicide Squad vezeti az amerikai kasszasikerlistát

Továbbra is az Suicide Squad vezeti az amerikai kasszasikerlistát

Továbbra is a Suicide Squad - Öngyilkos osztag vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát: a film globális bevétele megközelítette a félmilliárd dollárt (139 milliárd forintot).

A The Hollywood Reporter vasárnapi beszámolója szerint a David Ayer rendezésében Will Smith, Jared Leto és Margot Robbie sztárszereposztással készült kalandfilm bemutatása második hétvégéjén 43,8 millió dollárt (12,2 milliárd forintot) kasszírozott Amerikában és Kanadában, így észak-amerikai bevétele már 223 millió dollárnál (62 milliárd forintnál) jár, a nemzetközi piacon pedig eddig 243 millió dollárért (67 milliárd forintért) váltottak rá jegyet a nézők.

A hétvége második legnézettebb produkciója a Sausage Party című animáció volt 33,6 millió dolláros (9,3 milliárd forintos) jegybevétellel. A 19 millió dollárból (5,3 milliárd forintból) forgatott vígjáték egy bátor virsliről szól, aki meg akarja tudni, hogy mi történik a hotdogokkal, miután megveszik őket a boltban.

A Disney Elliott, a sárkány című élőszereplős és számítógéppel generált (CGI) fantáziafilmje 22 millió dolláros (6,1 milliárd forint) jegyeladással kezdte meg a forgalmazását. A 65 millió dollárból forgatott produkciót David Lowery rendezte, a sztárjai között pedig Bryce Dallas Howard, Oakes Fegley és Robert Redford is feltűnik.

A hétvégi kasszasikerlista negyedik helyét a Jason Bourne foglalta el 13,6 millió dollárral (3,8 milliárd forinttal), az ötödik pedig a Rossz anyák című vígjáték lett 11,5 millió dollárral (3,2 milliárd forinttal).

Észak-Amerikában pénteken debütált Meryl Streep új filmje, a Florence Foster Jenkins, amelyre 6,9 millió dollárért (kétmilliárd forintért) váltott jegyet a közönség. Stephen Frears az operaénekesi karrierről álmodó, dúsgazdag New York-i örökösnő, Florence Foster Jenkins valódi történetét ültette át a filmvászonra Streep és Hugh Grant közreműködésével. A produkciót szeptember 8-tól láthatja a magyar közönség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.