Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2011. Augusztus 29. 14:41, hétfő | Belföld
Forrás: STOP

Továbbviszi a trendet az új SEAT Exeo

Továbbviszi a trendet az új SEAT Exeo

Frankfurtban mutatkozik be a SEAT Exeo ráncfelvarrott változata. A spanyol bőrbe bújtatott, előző generációs Audi A4 (B6) új, LED-optikás fényszórókkal érkezik.

Nyílt titok, hogy a SEAT Exeo az Audi A4 olcsóbb és puritánabb változata. Mivel nemrég megjelent az új A4, nem volt nehéz kitalálni, hogy hamarosan érkezik az új Exeo is, amely valójában az előző generációs négykarikás, kicsit más köntösben.

A ráncfelvarrott Exeo nem is különbözik sokban az első generációtól, kívülről csupán az új, LED-optikás fényszórók különböztetik meg elődjétől. Az utastérben újak az ülések és a kormány kialakítása, az opciós listára pedig felkerül a Start/Stop rendszer.

A motorpaletta bővítésével kapcsolatban egyelőre mélyen hallgat a gyártó, annyit lehet csak borítékolni, hogy a TDI motorok károsanyag-kibocsátása mindegyik esetben 7 százalékkal csökkenni fog.

STOP

Címkék: autó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.

2024. Július 20. 07:16, szombat | Belföld

Orbán Viktor: a patrióták nagy előretörést értek el

2024. Július 20. 07:15, szombat | Belföld

KSH: a benzin 7, a dízel 2 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 616 forint volt, ami 7 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértéknél.