Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2012. Május 20. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Túl nagy volt az arca - a saját kárán tanulta meg

Túl nagy volt az arca - a saját kárán tanulta meg

Will Smith most már tudja, miért is kellenek a kaszkadőrök.

A filmsztár régen úgy döntött, hogy nincs neki szüksége dublőrökre az akciójelenetek felvételeihez. Nos, a Man in Black 3. részének forgatása megtanította rá, hogy mégis...

"Úgy gondoltam, nem kell nekem kaszkadőr, hiszen én vagyok Will Smith! Mi szükségem lehet nekem egy dublőrre? Aztán az egyik jelenetnél ki kellett ugranom a második emeletről. Ezt felvettük vagy 8-9 alkalommal. Ekkor már átsuhant az agyamon, hogy 42 éves vagyok... Azért továbbra is azon voltam, hogy ezt ne nagyon lássák rajtam. Megkérdeztem a stábtól, hogy oda tudná valaki hívni a kaszkadőrt? Nem mintha szükség lenne rá, csak hogy lássa a következő ugrásomat" - űzött tréfát saját gyengeségéből Smith.

"Az az igazság, hogy egyre lassabban gyógyulnak be a forgatásokon összeszedett sérülések. Szóval, megígértem, hogy a jövőben kevesebbet vagánykodom, és inkább hagyom a profikat dolgozni" - tette hozzá a színész.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.