Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2019. Szeptember 29. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Tűzből mentettek a komáromi rendőrök

Tűzből mentettek a komáromi rendőrök

A rendőrök a katasztrófavédelem megérkezése előtt elkezdték a mentést a komáromi tűzben.

A rendőrségre szeptember 27-én este érkezett a bejelentés, hogy Komáromban, az Arany János utcában kigyulladt egy családi ház, melyben gázpalack is van. A helyi rendőrök három percen belük az égő ingatlanhoz értek és haladéktalanul elkezdték a mentést. Az épületből két gázpalackot hoztak ki, így azok már nem jelentettek veszélyt. Gondoskodtak a tűz környezetében lévők biztonságáról is, a szomszédos lakóépületből két személyt kísértek biztonságos helyre.

Címkék: Komárom, rendőr, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Rendőrökre támadó férfiakat ítéltek szabadságvesztésre

Az ózdi, illetve a hajdúböszörményi bíróság rendőrökre támadó férfiakat ítélt szabadságvesztésre gyorsított eljárásban - tudatta Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője csütörtökön közleményben.

2020. Július 08. 06:08, szerda | Kék hírek

Rendőrökre támadók őrizetét rendelték el a nyomozó ügyészek

Újabb, rendőrökre támadó férfiak őrizetét rendelték el a Debreceni Regionális Ügyészség készenlétes ügyészei, ezúttal három férfi ellen kellett intézkedniük

2020. Július 07. 16:07, kedd | Kék hírek

Hét év börtönt kapott húszkilónyi drog elrejtéséért egy külföldi kamionos

Hét év börtönre ítéltek kábítószer birtoklásáért egy horvát-szerb állampolgárságú kamionsofőrt, aki csaknem húszkilónyi marihuánát rejtett el járműve fülkéjében. A Kecskeméti Törvényszék ítélete nem jogerős.

2020. Július 07. 06:09, kedd | Kék hírek

Szökött rabot keres a kalocsai rendőrség

Szökött rabot keres a Kalocsai Rendőrkapitányság: a férfi még szombaton, munkavégzés közben engedély nélkül távozott az állampusztai börtön közeléből - közölte a police.hu-n a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.