Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Március 16. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját

Új akciós hét kezdődik a szupermarketekben

Új akciós hét kezdődik a szupermarketekben

Nézzük mit vásárolhatunk olcsóbban a héten!

A Penny-ben a heti bevásárlást a zöldséges pultnál érdemes kezdeni: 43%-kal olcsóbb a fürtös paradicsom, 42%-kal a kápia paprika, 33%-kal a dobozos gomba, 29%-kal a sárgarépa. A baromfihús ára is kedvezőbb: a friss csirke felsőcomb 17%-kal, a friss csirkemell filé 13%-kal olcsóbb. Az ínyenceknek ajánlják a Selection termékeket: szeletelt kacsamell, Serrano sonka szelet, szarvasgombás sonkaszelet, kecskesajt, csokoládék, trüffelek, stb...

Nagyobb kedvezményeket még az alábbi termékeknél találunk: Penny mustár -20%, San Fabio durum tricolor orsótészta -26%, San Fabio hűtött lasagne -20%, Penny sajtburger marhahússal - 23%, Czifra pizzakrém -40%, Penny édesítőtabletta -42%, Sissy tejszínhab spray - 30%, Penny félzsíros margarin -26%, Sissy kefír -30%, Szavo penész elleni szer -20%.
Tudta, hogy vásárlás közben ingyen használhatja a "Penny free wifi" rendszert?

A Lidl-ben már javában a húsvétra készülnek: dekorációs termékek és eszközök széles választékban kaphatók és húsvéti sütét-főzéshez is találunk egy sor újdonságot. Érdemes megnézni a hétfőtől kezdődő termékkínálatot, a kreatív termékek között lesz papírvágó, ragasztópisztoly, ragasztórúd, Crelando barkácskészlet, elektromos tűzőgép, ecsetkészlet, lyukasztó készlet. A dekorációs termékek között találhat húsvéti dísztojást, tojásfestéket, gyertyát, dekorációs textíliát, felakasztható, tűzhető dekorációt húsvéti és tavaszi motívummal, kerámia és fa húsvéti dekorációt, ajándékcsomagoló szalagot, díszkosarat. A húsvéti sütéshez talál szilikon sütőlapot, muffin sütőformát, tortadíszítő készletet, sütemény és tortatartó műanyag edényeket, Zenker sütőformákat, kézi robotgépet, botmixert, stb...
A tavaszi autóápoláshoz is találunk egy sor tisztítót, illatosítót, karceltávolító készletet, autóemelőt, támasztóbakot, kerékkulcsot, autós ülésvédőt, stb...
A mozgás szerelmeseinek Umbro és Kappa női, férfi és gyermek szabadidőcipőt kínál a héten a Lidl.

A Tescoban még javában tart a kerti eszközök, gépek, vetőmagok, hagymák értékesítése, hiszen most kezdődik a kerti szezon. Újdonság a Tescoban egy új kozmetikai család, a Pro Formula: folyékony szappan, szappan, tusfürdő, habfürdő és a borotválkozáshoz szükséges termékek találhatók meg a palettában férfiak és nők számára egyaránt.
Kedvezménnyel az alábbi termékeket vásárolhatja meg: Nagyrédei fagyasztott gyümölcsök -20%, Pick csomagolt virsli -20%, Leerdammer szeletelt sajt -25%, Sole-Mizo update tejdesszert -20%, Maggi főzős leves és leveskocka -20%, Univer Erős Pista vagy Édes Anna őrölt paprika -23%, Halls cukorkák - 41%, Omnia őrölt és szemes kávé -20%, Jacobs termékek -20%, Tomi mosószer -38%.
Egyes étkészletek, evőeszközkészletek, edénykészletek 31-50%-kal olcsóbban vásárolhatók meg az akciós héten.

A Sparban olasz ízekkel várják a vásárlókat, kapaható friss bazsalikom, szeletelt, csomagolt mortadella, sonka, Bertolli olívaolaj, pesto szósz, balzsamecet, stb...
A hentespultban 20%-kal olcsóbb a paprikás vastagkolbász, 34%-kal a Pick fokhagymás és chilis szalámi, 25%-kal a Tóalmási kolbász, 42%-kal a disznósajt. Olcsóbb a csomagolt baromfivirsli és a Pick téliszalámi. 26%-kal olcsóbbak a Magyar Tej termékek: UHT tej, főzőtejszín, túró, vaj.
A fagyasztóban most olcsóbb a panírozott pulykamell szelet, a Frosta arany halrudak, az óriás garnéla, a rántott sajt, a hasábburgonya, a leveles tészta és az Iglo egyes termékei.
A Nagykun A rizs 215-kal, a Spar 2 tojásos száraztészta 30%-kal, a 7001 párolt só 31%-kal, az Univer ketchup 30%-kal, az Uncle Ben's mártások 20%-kal olcsóbbak. A Somat termékek 35%-kal, a Pur mosogatószer 25%-kal, az Elmex termékek 20%-kal, a Colgate termékek 25%-kal olcsóbban vásárolhatók meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.