Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Április 26. 08:50, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Új mentorrokkal és nagykövetekkel bővül az idei Miss Balaton

Új mentorrokkal és nagykövetekkel bővül az idei Miss Balaton

Különleges lehetőségekkel vár az idei Miss Balaton csapata.

Elindult a jelentkezés a 2019-es Miss Balatonra, amelyre 17 és 28 év közötti lányok nevezhetnek május 25-ig a www.missbalaton.hu oldalon. Idén is a divat- és modellszakma legjobbjaitól tanulhatnak majd a személyes castingokra továbbjutó szépségek. Horváth Éva versenykoordinátor mellett Epres Panni, Dukai Regina, Iszak Eszti, Lipcsei Betta segítik majd a versenyzőket. A castingokon legfőbb támaszt nyújtó mentor csapatot pedig az elmúlt évek két döntős versenyzője, Horváth Cintia és Bertók Fruzsina erősíti.

Évről évre bővül a Miss Balaton modellek sora, idén pedig a mentorcsapat, illetve szépségverseny nagykövetei között is régi-új arcokat köszönthetünk. Bertók Fruzsina, aki számos világmárka modelljeként dolgozott az elmúlt években, négy évvel ezelőtt került be a Miss Balaton csapatba, amikor a legszebb nyolcba jutott a szépségverseny döntőjében. Horváth Cinti 2014-ben Miss Balaton közönségdíjat nyert, modellként komoly követőbázissal rendelkezik az Instagramon. Idén mindkét lány már mentorként segíti a jelentkezőket.

„Minden tanács, amit anno a mentoroktól kaptam, úgy érzem életem végéig elkísér. Epres Panni egyik mondata, mely szerint az életben minden nőnek rengeteg szerepben kell helytállni, a mai napig visszacseng. Sok helyzetben segít, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. Az a célom, hogy én is bármikor előhúzható tippeket adjak a lányoknak” – mondta el Fruzsi, akitől Cinti vette át a szót: „Egy álmom vált valóra azzal, hogy mentor lehetek a Miss Balaton csapatban. Azon leszek, hogy minden tudást, tapasztalatot, amit az elmúlt öt évben szereztem, továbbadhassak a jelentkezőknek. Legfőbb célom, hogy a lányok önbizalmát erősítsem.”

A Miss Balaton nagykövetei különböző rendezvényeken képviselik a versenyt. A korábbi királynőhöz, Király Lilihez csatlakozott most Kis Barbi, aki 2014-ben a döntőben állhatott a színpadon, illetve Foczkó Dalma, aki tavaly az első udvarhölgynek járó címet és a Sugarbird modellszerződését nyerte el.

„Óriási megtiszteltetés, hogy már egy év után a Miss Balaton nagykövetek közé kerülhettem, ez különösen azért nagy dolog számomra, mert tudom, hogy a teljes csapat áll a döntés mögött” – mondta el Dalma. „Nagyon sokat jelent nekem ez a verseny, én teljesen amatőrként jelentkeztem 5 évvel ezelőtt. Itt készült rólam az első profi fotósorozat, itt tanultam meg mindent. Nagyon megtisztelő, hogy most nagykövetként képviselhetem a Miss Balatont” – vette át a szót Barbi.

A Miss Balatonra 17 és 28 év közötti lányok jelentkezését várják május 25-ig a www.missbalaton.hu oldalon. Az új csapattagok mellett természetesen Horváth Éva, Epres Panni, Iszak Eszti és Dukai Regina is segítik majd a továbbjutó lányokat a felkészülésben. Amellett, hogy a legjobbaktól tanulhatják a szakma csínját-bínját, idén is értékes nyeremények és különleges lehetőségek várnak a győztesekre, többek között egy egyéves menedzsment szerződés a Red Lemonnál, egy luxus Baraka nyakék, divatfotózás a Fashion Street magazinban, Sugarbird modellszerződések, pihenés a Zala Springs Golf Resortban, valamint egy-egy mesés tunéziai utazás a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.