Városlista
2020. szeptember 19, szombat - Vilhelmina

Hírek

2013. Január 14. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: mno.hu

Új országokat hódított meg a Facebook

Új országokat hódított meg a Facebook

A világon már csak öt domináns közösségi hálózat maradt 2012 decemberére.

ovább folytatta világhódító útját a Facebook, amely a több mint 1 milliárd aktív felhasználójával immáron 127 országban az első számú közösségi hálózat. Vincenzo Cosenza, a közösségi médiával foglalkozó olaszországi stratéga most is elkészítette azt a világtérképet, amely a közösségi oldalak dominanciáját szemlélteti. A Facebook az utóbbi hónapokban az ázsiai régióban tudott igazán teret hódítani, így például Örményországban, Lettországban és Vietnamban. Kína és Irán továbbra is ellenáll a Facebooknak, de Oroszország sem hódol be egyelőre.

Júniusban még hét domináns közösségi oldal uralta a világot, a Zing és a Draugiem háttérbe szorulásával ez a szám ötre csökkent. Érdekesség, hogy néhány éve a Facebook többek között még Brazíliában, Mexikóban, Peruban és Indiában sem volt túl népszerű.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 19. 12:04, szombat | Belföld

Többfelé volt talajmenti fagy hajnalban

Többfelé volt talajmenti fagy szombat hajnalban - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.

2020. Szeptember 19. 11:01, szombat | Belföld

Hatan meghaltak, 809-cel nőtt a fertőzöttek száma

Elhunyt hat krónikus beteg, és újabb 809 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu szombaton.

2020. Szeptember 19. 06:00, szombat | Belföld

Megölte és kútba dobta lakótársát, letartóztatták

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki a gyanú szerint szeptember 12-én megölte a lakótársát, majd a holttestet egy kútba dobta

2020. Szeptember 19. 05:00, szombat | Belföld

Országos Tisztifőorvos: nincs sok új szabály, de azokat be kell tartani

A szeptember 21-től kötelező, a maszkviselés kiterjesztésére hozott rendelkezések között nincs sok új szabály, de azokat be kell tartani, hiszen szankcióval is jár azok be nem tartása