Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. December 30. 12:05, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Újabb súlyos sérülést okozott egy petárda

Újabb súlyos sérülést okozott egy petárda

Újrónafői férfi kezében robbant fel a pirotechnikai eszköz.

Bejelentés érkezett a rendőrségre december 29-én 17 óra 43 perckor, miszerint Újrónafő Császárrét majorban egy 46 éves férfi sérült meg, miközben egy meggyújtott petárdát próbált eldobni. A sérültet ismerősei kórházba vitték, ahol az intézkedő rendőrök megtudták, hogy a férfi bal keze a pirotechnikai eszköz robbanásának következtében súlyosan megsérült. A járőrök gondoskodtak a helyszínen maradt petárdák biztonságos elszállításáról megsemmisítésük érdekében.

Rövid időn belül a második súlyos kézsérülés történt a megyében pirotechnikai eszköz meggondolatlan használata miatt, ezért a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy:

• A petárda használata tilos, aki engedély nélkül szerzi be, szabálysértést követ el. A bírság maximálisan kiszabható összege ilyen esetben 150 ezer forint.

A legálisan megvásárolható pirotechnikai eszközök felhasználásának szabályairól a rendőrség honlapján tájékozódhat bővebben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára