Városlista
2020. április 8, szerda - Dénes

Hírek

2015. Október 13. 07:00, kedd | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Újra a Mecsekben

Újra a Mecsekben

SOLID Racing Team – Mecsek Rallye 2015.10. 16-18.
Kondella Péter – Szilassy Arnold, Mitsubishi Lancer Evolution IX.

A Baranya Kupán megszerzett tapasztalatok birtokában érkezik a Mecsek Rally-ra a SOLID Racing Team versenyzőpárosa. Céljuk nem más, mint a fejlődés, és a szükséges további tapasztalatok megszerzése.

A Baranya Kupán újabb lépéseket tettünk annak irányába, hogy közelebb kerüljünk az autóhoz. Vannak még hiányosságok, melyeken változtatnunk kell, de úgy érezzük, hogy a csonka évünk ellenére jól át tudtunk állni a Hondáról az EVO-ra.

A Mecsek Rally pályái közül párat ismerünk, ez arra lesz elég, hogy a részletekre jobban tudjunk a pályabejáráskor figyelni. Szeretjük a mecseki pályákat, ahol ezúttal tét nélkül tudunk autózni. Ettől függetlenül szeretnénk gyorsulni, fejlődni, és a 3-as kategóriatársakhoz közelebb kerülni – mondta Kondella Péter.

A legutóbbi megmérettetés óta volt alkalmunk menni az autóval. Kicsit megmozgattuk csúszósabb körülmények között. Ez még akár jól is jöhet a versenyen, ha az időjárás megviccelne minket. Az elmúlt évek során roppant pechesen, de mindig adódott valami probléma ezen a futamon. Vagy egy kiesés, vagy csak valami technikai probléma, de mindig kijutott a jóból. Reméljük, ez a sorminta megszakad, és vasárnap elégedetten szállunk ki az autóból. A verseny kezdetétől a végéig kihozzuk lehetőségeinkből a maximumot, hogy úgy tudjunk minden napot zárni, Mi megtettünk mindent. Az, hogy ez időben és helyezésben mire lesz elég, a hétvégén kiderül – fűzte hozzá Szilassy Arnold.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda, PaperCut; EGROKORR Festékipari Zrt.; ExcelIT Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; FPO Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – Ozone, Gaming Gear; GLOBAL-UNION Irodatechnikai Kft.; KYOCERA – The new value frontier; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Laurus-Consulting Szolgáltató Kft. – CORTESIA GROUP; PWENT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – MEZ-EXPRESSZ.HU, Termelői méz; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; V4 Transport Szállítmányozási Kft.; RAIKER – www.raiker.hu ; Rajkai Takarék; SILVER KE Hungária Kft.; PumaTools Kft. – www.pumatools.hu ; Gigabit Kft – Next Generation Group; Hetényi Pincészet; Mastersoft Technologies Kft.; Nagy Béla e.v. – liftszerviz; www.solidracing.hu

Címkék: autósport, Mecsek, rali, rally

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 07. 17:01, kedd | Sport

Zárt kapus Forma-1-es futamok jöhetnek

A Forma-1 irányítói vizsgálják annak a lehetőségét, hogy nézők nélkül rendezzék meg az idei futamokat.

2020. Április 02. 07:09, csütörtök | Sport

Autóversenyzők a koronavírus ellen - VIDEÓ

Készítette: EAK Management Kft Zene: Ennio Morricone Le Professionnel

2020. Március 26. 07:40, csütörtök | Sport

Rally - Csomós Mixi: Türelmesen várunk és folyamatosan készülünk

A rally bajnokságok rajtját egész Európában elnapolták, de az East Motorsport párosa, Csomós Mixi és Nagy Attila így is talál magának bőven elfoglaltságot

2020. Március 25. 07:15, szerda | Sport

Rally: Abszolút és kategória győzelem, avagy a két tesó a dobogón

Interjú Dián Máté és Dudás Gergő autóversenyzőkkel az FRT.HU Kupa márciusi fordulója után.