Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2011. Október 02. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Utoljára mutatta meg hatalmas melleit Zalatnay Cini

Utoljára mutatta meg hatalmas melleit Zalatnay Cini

Zalatnay Cini ismét mellműtétre készül. Az énekesnő ezúttal kisebbre szeretné szabatni kebleit, de jelenlegi méreteit még utoljára megmutatta a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában.

Vizespóló versenyen mutatta meg utoljára hatalmas kebleit Zalatnay Cini, akinek bájait Hajdú Péter és Dévényi Tibi bácsi szódás szifonja fedte fel. Az énekesnő ezzel barátja, a Kucinak becézett Dévényi kívánságát teljesítette, ráadásul örök emléket hagyott melleiről az "utókornak".

- Épp az öltözőben beszélgettünk ciciügyben, vagyis hogy Cini vissza szeretné állíttatni az eredeti állapotokat. Mondtam, hogy ettől a korszaktól valahogy el kell búcsúzni, mondjuk vizes pólóban, amiben picit látszódhatna, én pedig nagyon boldog lennék - kezdte a történetet Dévényi Tibor, akinek kívánságára végül igent mondott az énekesnő.

Zalatnay épp fehér trikóban érkezett a felvételre, így nem is kellett sokat tennie: ledobta dzsekijét, de melltartójától nem szabadult meg.

- Cinikém ezért fogadd szeretettel ezt a pontos labdát. Ha nem lesz cicid, ezt nyugodtan beteheted - adta oda labdáját Tibi bácsi Cininek, aki vizesen búcsúzott melleitől.

Az énekesnő kebleit valószínűleg utoljára láthattunk ebben a stádiumban, egy hónap múlva ugyanis megműtteti őket.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.