Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Január 18. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: sajtát

Vásároljon olcsóbban!

Vásároljon olcsóbban!

Összefoglaló a szupermarketek akciós termékeiből: csütörtöktől ezek a termékek lesznek olcsóbbak.

A Tescoban már farsang van, 20% kedvezményt adnak a megjelölt gyerekjelmezekre, akárcsak a megjelölt bébiruházati termékekre. Minden Tungsram izzó 40%-kal olcsóbb január végéig. Egy sor sportoláshoz szükséges eszközt vehet most 30-34% kedvezménnyel, pl: kézisúlyzó, gumikötél szett, jógaszőnyeg, fitneszszőnyeg, fekvőtámasz keret, tornalabda. Kiárusítás van a a társasjátékok során is, már féláron megvásárolható pl. a Sorbanállás társasjáték. Reméljük a hosszú sorban nem kell elővenni, míg a kasszára vár! A könyveknél is érdemes elidőzni, ott is lesznek kedvezményes termékek. Olcsóbban vehet most Forest háztartási törlőkendőt és toalettpapírt is. 2 db-tól most olcsóbb lesz a Finish gépi mosogatószer, a PUR mosogatószer, a Tomi mosószer, a Woolite öblítő, és az Elseve sampon és balzsam. Kutya-és macskaeledelt is vehet a héten 20-31% kedvezménnyel. Leáraznak egyes Dr. Oetker termékeket is. Az alaszkai tőkehal filé és a Pick 40 g-os párizsi is 20-23% kedvezménnyel kapható. 50% kedvezménnyel vehet mikrohullámú sütőt és elektromos borotvát.

A Lidlben újra Retró hét: hétfőtől lesz téli fagyi, Traubisoda, vajkaramella, francia drazsé és dunakavics, selyemcukor, krumplicukor, medvecukor, macis méz, Kojak nyalók, gumi cumi, Ultra mosogatópor, Maci cikóriakávé, WU2 sampon. 19-étől barkácsgépeket és hozzávaló kellékeket vásárolhat, valamint munkásruhát és cipőt. A Lidl-ben is megkezdődik a farsangi szezon: jelmezek, arcfestéshez való kellékek, paróka és farsangi barkácskészlet is kapható majd 23-ától. A konyhát is felszerelheti most néhány kellékkel: konyhai aprító, gofrisütő, bambusz vágódeszka, konyharuha, evőeszköz szárító és evőeszköztartó is lesz a kínálatban.

A Pennyben olcsóbb lesz a csirke levesaprólék, a zeller, a narancs, a datolyaparadicsom, a friss húsok, egyes felvágottak. Ha disznóvágásra készül, akkor vehet kolbász- és hurkatöltőt, zománcozott tálakat és tepsit, valamint gázzsámolyt és olcsóbbak lesznek a fűszerek is: a majoranna, a bors, a kömény és a só. A Pennyben is retro hét lesz kakas nyalókával, gyümölcsös gömbrágóval, Caola termékekkel és vaníliás krémtúróval.

A Sparban 30-35%-kal olcsóbb lesz minden Vanish termék, minden Amodent és Signal Family fokrém, az összes Colgate szájápolási termék, az összes Coccolino öblítő, a Fa folyékony szappanutántöltő, a Nivea Men borotvahab, a Sága sajtos tavaszi pulykarolád. Minden száraz kutyaeledel 20%-kal lesz olcsóbb. A Gliss Kur sampont és balzsamot 45%-kal olcsóbban szerezheti be. Kiárusítás van a Maggi alapokból, az összes termékre 40% kedvezményt adnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Az épületben 1928 és 1976 között már működött bíróság.

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.