Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Március 04. 17:34, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Vásároljunk használt laptopot okosan! Milyen előnyei vannak?

Vásároljunk használt laptopot okosan! Milyen előnyei vannak?

Sokan nem igazán mernek belevágni használt laptop, számítógép vásárlásába, hiszen az emberek többsége valóban a silány és csapnivaló minőséggel azonosítja ezeket a termékeket.

Pedig ez nincs feltétlenül így. Még előnyei is vannak, ha használtan vásárolunk számítógépet, laptopot. Mutatjuk is, melyek ezek!

Pénzt takaríthatunk meg

Nem titok, hogy a használt állapotban lévő számítástechnikai eszközöket jóval kedvezményesebb áron szerezhetjük be, mintha újonnan vennénk azokat. Ezzel a lehetőséggel nem csak az egyéni vásárlók, hanem a vállalkozások is pénzt takaríthatnak meg.

A Technimax célja és küldetése is éppen az, hogy azok a kis - és középvállalkozások, amelyek a nagyvállalatokkal szemben nem rendelkeznek olyan anyagi háttérrel, hogy új laptopokat és számítógépeket vásároljanak, akkor is olyan csúcstechnológiás berendezésekben és szolgáltatásokban részesüljenek, mint a nagyobb versenytársak. A Technimax minőségi használt laptopokat biztosít ezeknek a kisebb vállalkozásoknak kedvezményes áron.

A cég, 2003-ban alakult, egy 1997 óta kereskedelmi tevékenységet folytató magánvállalkozásból. Használt számítástechnikai eszközök forgalmazásával foglalkoznak.

Ellenőrzik és tesztelik ezeket a gépeket

Attól sem kell tartanunk, ha használt számítógépet, laptopot vásárolunk, hogy silány minőségű terméket viszünk haza, hiszen ezeket az eszközöket minden esetben alaposan ellenőrzik és tesztelik is. Arra azonban ügyeljünk, hogy az eladó, akitől megvásároljuk a használt laptopot, felkészült és professzionális legyen, azaz minden technikai kérdésünkre kielégítő választ kapjunk tőle.

A Technimax számára az is fontos, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek. Éppen ezért, az ügyfél mindig első helyen szerepel náluk.

Zöldebb életet élhetünk

Manapság az is nagyon lényeges, hogy védjük és óvjuk a környezetünket. A használt számítástechnikai eszközök vásárlásával teszünk is egy lépést a zöldebb élet felé, hiszen ily módon a régi eszközöket újrahasznosítjuk.

Minőségi terméket vásárolhatunk, magas szakmai háttérrel

A Technimax nem csupán kedvezményes árakon kínál számítástechnikai eszközöket, de náluk számíthatunk az eladó tapasztalatára, a technikai támogatásra, a garancia utáni javításra, illetve a használt laptopunkhoz, számítógépünkhöz pótalkatrészeket is találni fogunk náluk.

A fotó forrása:
dasytnik / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?