Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Augusztus 09. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: Vé-Feszt

Vé-Feszt 2014 Vásárosfalu

Vé-Feszt 2014 Vásárosfalu

Idén augusztus 22-23. között kerül megrendezésre a Vé-Feszt, azaz a Rábaköz legnagyobb ingyenes szabadtéri fesztiválja!

Emberek!! Fesztiválok népe!! Rábaköz a barátotok!!

Az 1997 óta megrendezésre kerülő vásárosfalui fesztivált kezdetben még egy baráti társaság nyárbúcsúztató bulija volt, ahol ismerősök zenekarai léptek fel egymás és önmaguk szórakoztatására. Az utóbbi években már több ezren látogatták meg a kis falu nagy fesztiválját, nem hiába tartják számon a térség legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvényeként. Évről évre egyre nagyobb bandákat és fellépőket látott már vendégül a fesztivál.

Az idei évben 17. alkalommal megrendezésre kerülő két napos party ismét sokféle zenei irányvonalat képviselő zenekart vonultat fel a fesztiválra látogatók nagy örömére. Lesz itt kérem szépen, csoki, lufi, rágó... és nem utolsó sorban király bandák, mint például a Spencer Hill Magic Band, a Hősök, Ivan & The Parazol, az Insane, VL 45, a Frank Cafka, Mongooze, Headbengs, Dj Bouge & Insomnia Party ... és ez a lista még folyamatosan bővülni fog.

A szombat napközbeni programok tekintetében a szervezők szeretnék továbbra is megőrizni a hagyományos falunapi program jelleget – természetesen megspékelve a Kajárpéci Vízirevű soron következő előadásával. Késő délutántól ismét lekerülhetnek a cipők és rúghatjuk a port, a Hoppáré zenekar koncertjére. A mulatságot a soproni Music Café zenekar zárja kifulladási, talpak kopásáig. Mindent egybe vetve, idén is kellemes órákat, napokat tölthetünk a Vé-Feszten. Remélhetőleg sokan ellátogattok Vásárosfalura és jót mulattok ezen a két napon.

További információkért látogass el a fesztivál Facebook oldalára – vagy honlapjára, vagy az infoRábakoz program keresőjére!

VÉ-FESZT – VÁSÁROSFALU
2014. AUGUSZTUS 22-23.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!