Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Február 21. 16:12, szerda | Bulvár
Forrás: police.hu

Véletlenül elhagyta a feleségét Szegednél - több száz kilométer után vette észre

Véletlenül elhagyta a feleségét Szegednél - több száz kilométer után vette észre

Szegeden felejtette feleségét a román férfi az utazás során.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába február 20-án 11 óra 45 perckor az M7-es autópálya balatonkeresztúri üzemanyagtöltő állomásáról tettek bejelentést, hogy egy külföldi asszony rendőri segítséget kért. A helyszínre érkező autópálya-rendőröknek a román nő elmondta, hogy hajnalban a családja valahol Szeged környékén felejtette egy pihenőhelyen. Az asszonynál sem telefon, sem készpénz, sem okmányok nem maradtak, így autóstoppal indult utánuk és Balatonkeresztúrig jutott. A járőrök a külföldi állampolgárt a Fonyódi Autópálya Alosztályra vitték és értesítették a Román Nagykövetséget. A konzul elmondta, hogy időközben az aggódó férj is felvette a kapcsolatot velük, aki megadta a telefonszámát, így a rendőrök fel tudták hívni, hogy hova mehet a feleségéért.

Kiderült, hogy a család Olaszországba tartott, amikor az M5-ös autópályán Szegednél megálltak pihenni. Az asszony elment mosdóba, azonban férje ezt nem vette észre és elindult a kocsival, mert abban a tudatban volt, hogy a felesége a hátsó ülésen alszik. A férfi több száz kilométert tett meg, mire észrevette, hogy a nő nincs a kocsiban, ekkor értesítette a konzulátust.

A fonyódi autópálya-rendőrségen a család köszönetet mondott a segítségért, majd ismét közösen folytatták útjukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára