Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Augusztus 19. 17:10, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Verekedésig fajult a közlekedési vita

Verekedésig fajult a közlekedési vita

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat az ügyészség azzal a férfival szemben, aki egy eldurvult közlekedési konfliktust követően bántalmazott egy másik férfit Balatonmáriafürdőn.

A 26 éves férfi júliusban az úttesten kijelölt kerékpársávon biciklizett, azonban rendkívül indulatossá vált, amikor úgy ítélte meg, hogy a járművel vele azonos irányba tartó sofőr túl közel haladt el mellette. Mivel a jelentős forgalom miatt az autók is csak lépésben haladtak, a vádlott nem sokkal később utolérte a másik férfit, akinek a középső ujja felmutatásával fejezte ki nemtetszését a megelőzésével kapcsolatban – olvasható az ügyészség csütörtöki közleményében.

Kifejtve, hogy erre tekintettel a vezető – a kuplungot benyomva, és továbbra is lassan haladva – gázfröccsöket adott, mire a vádlott megállt, majd a sofőrt a lehúzott ablakon keresztül egy alkalommal arcon ütötte. A bántalmazott férfi ezt követően kiszállt az autójából, és – azért, hogy számonkérje a történteket – szitkozódva a vádlott felé indult, azonban ez alkalommal az úttestre esett, miután a vádlott ismételten megütötte.
A vádlottat ezt követően a helyszínre érkető járőrök a Marcali Rendőrkapitányságra előállították.

A Marcali Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség büntetővégzés meghozatalára irányuló kezdeményezéssel pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a vádlottal szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.