Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2023. Július 23. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Rust of Stance

Veterán és tuning autó találkozó Kapuváron

Veterán és tuning autó találkozó Kapuváron

A rendezvény ingyenes.

Idén rendezik meg Kapuváron az első és hivatalos RUST OF STANCE névre keresztelt ingyenes autós találkozót, ahova a környék legszebb veterán és épített-tuning autóit várják sok szeretettel. A találkozó regisztrációhoz kötött, ha kiállítóként szeretnél részt venni az eseményen és akár díjazást szeretnél elérni, küldj 3 darab fotót az autódról a rustofstance_18@hotmail.come-mail címre, írd bele a neved és a rendszámod,veterán autónál évjáratot is. Visszaigazoló emailt fogsz kapni. (A rendszámok nem lesznek nyilvánosan kitéve vagy bármire felhasználva, a beléptetés könnyítéséhez szükséges csak.)
A kiállítókat kérik, hogy ha tehetik, akkor vigyenek magukkal kemping széket a saját kényelmük és kikapcsolódásuk érdekében.

A rendezvényen ételt és italt is lehet vásárolni a kihelyezett büfékben.

A parkoló bal oldalán parkolnak a tuning autók, a jobb oldalon pedig a veterán járművek. A parkoló bejáratánál a VIP szekció látható, valamint a szervezők autói. Minden jármű ablakán található egy sorszám. Amelyik jármű elnyeri a látogató tetszését, arra tud szavazni. A szervezőktől külön kérhető szavazó papír, amit a bejáratnál, valamint a szervezőknél lévő dobozba lehet beledobni. Mindkét kategóriában 1 autóra adhat le egy személy szavazatot, tehát egy személy 1 veteránra és egy tuning autóra szavazhat.

A helyszínen több szemeteszsák is ki helyezésre kerül, kérnek mindenkit hogy figyeljünk a környezetre és egymásra is, valamint a kiállított autókra!
Eredményhírdetés 19:00-kor kezdődik. A szavazást 18:00-kor lezárják. A rendezvény ideje alatt egyéb kérdéssel bárki forduljon a szervezőkhöz, igyekeznek gyorsan válaszolni mindenkinek.

Címkék: autó, tuning, veterán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 19:00, szombat | Helyi

Hogyan tudunk produktívak maradni, amikor tombol a kánikula?

Nyár ide vagy oda, dolgozni muszáj.

2024. Július 20. 16:00, szombat | Helyi

Családsegítő munkatársat keres a Kónyi Szociális Központ

Pályázati felhívás

2024. Július 20. 13:00, szombat | Helyi

Ebek kötelező összeírása Farádon

Felhívás

2024. Július 20. 09:00, szombat | Helyi

Gyerekek festették a Tülökház külső dekorációját

Művészek és gyerekek közös projetje.