Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2012. Február 20. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Victoria Beckham rejtélyes betegségben szenved

Victoria Beckham rejtélyes betegségben szenved

Egyre többen aggódnak a sztárért, aki az elmúlt napokban feltűnően kimerülten jelent meg a New York-i divathéten. Orvosok és pszichológusok szerint, teljesen egyértelmű, mi támadta meg a 37 éves Victoria szervezetét.

Hét hónapja, hogy megszületett a kislánya és máris soványabb, mint valaha. Akár csinosnak is mondhatnánk, de óriási fekete karikák díszelegnek a szeme körül, és akárhányszor megjelenik a nyilvánosság előtt komoly feszültség látható az arcán. Csak kevesen tudják, mindezek komoly betegség tünetei. Állítólag a sztár már pszichológusnál is járt, mert érzi, saját magát sodorta ebbe a lehetetlen helyzetbe.

Egy közeli barátnője elárulta mit mondott, a négy gyerekes sztármama orvosa: "Victoria teljesen felőrlődik a munka és a magánélete között, hiszen mindenhol a maximumot akarja nyújtani, bizonyítani akar. Ez a megfelelési kényszer komoly étkezési zavarokat váltott ki nála, és az orvosa közölte vele, stresszorexiában szenved."

A betegség egyébként kizárólag családos, ambiciózus nőknél fordul elő, akik azért hajtják magukat, hogy eleget tegyenek a munkahelyi és a családi elvárásoknak. A stresszorexia belülről rágja az embert, elevenen felfalva a testet és a lelket. "Ez nem anorexia, nem szándékosan sanyargatja magát. Egyszerűen minden idejét elfoglalja a divattervezés és a cége, a szabadidejét meg a gyerekekkel tölti. Szinte nem alszik éjszaka, és napközben meg olyan kimerült, hogy elalszik a tárgyalásokon. Davidnek néha arra is figyelmeztetnie kell, hogy egy pohár vizet megigyon! Nem eszik, nem iszik, csak a feladataira koncentrál. Mindenki aggódik érte, mert láthatólag ez már beteges!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.