Városlista
2019. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2017. November 28. 14:00, kedd | PR
Forrás: Infógyőr

Vidéki stílus előnyben

Vidéki stílus előnyben

SkandiTrend: egyedi stílus a lakberendezésben.

Minden elképzelés más a vidéki stílust illetően, de a lényeg a vidéki hangulat romantikájában lelhető fel. A legtöbb embernek a frissen sült kenyér illata, a szárított levendula, a kockás asztalterítő jut eszébe. Különböző formákat és színeket alkalmaznak, főként a természet ihlette anyagok a meghatározóak. A vidéki stílusnak a hagyományos, jól bevált módszereken alapuló anyaghasználata a lényege. A tömörfa anyagok a bútoroknál, a kő a fém, kerámia bőr, vászon, illetve a gyapjú a használati tárgyaknál kerülnek előtérbe. Hasonló mintákat és színeket használnak, azonban minden esetben a harmónián van a hangsúly.

A világos színek egyértelműen előnyt élveznek, mint a homokszín, világosszürke, bézs, természetes barna. A letisztult milliőbe színt visznek a meleg takarók, edények, vázák és párnák. A különböző színek a kiegészítőkben is megjelennek. A hagyomány tükröződik vissza a termékeken, illetve a vidéki hangulat. Nemcsak vidéken valósulhat meg a meghitt hangulat, hanem ugyanúgy a városi környezetben is kialakítható. Ehhez mindössze jól összeválogatott termékek szükségesek, néhány dekoráció és kiegészítő, hogy a megfelelő alaphangulatot megteremtsék. A dán GreenGate kínálatában a vidéki stílus hangulata köszön vissza. Nagy segítségünkre vannak a hangulat megteremtésében a skandináv stílusú termékek. A romantikus, vintage stílusú porcelánok, kerámiák és textil lakberendezési kiegészítők között van lehetőségünk válogatni. Nagymamáink kedvenc pöttyös porcelánjait is fellelhetjük a termékek között, de a virágmintás romantika legszebb darabjait is. Kerámiából, üvegből is találhatunk különböző termékeket, rózsamintás asztali futókat, piros kockás terítőket.

A SkandiTrend fő mottója: „egyedi stílus a lakberendezésben” A 2011-ben indult webáruház romantikus és skandináv stílusú lakberendezési termékek forgalmazásával, vintage stílusú konyhai kiegészítőkkel foglalkozik. A cél az volt, hogy Magyarországra olyan lakberendezési egyedi designt felvonultató termékeket juttassanak el, amely a belsőépítészetben, lakberendezési kiegészítőkben kevésbé elérhető és ismert. Első üzletüket 2015-ben Budaörsön nyitottak meg, ahol az egyedi és különleges termékeket a látogatók is meg tudják élőben tekinteni. A hagyományos dán márkák termékeitől kezdve a jellemzően skandináv design lakberendezési termékek közül is van lehetőség választani.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 27. 16:00, kedd | PR

Milyen karbantartást igényel egy medence?

Szükség van a medencék otthoni víztisztítására is ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhető legyen a víz tisztasága.

2019. Augusztus 27. 09:00, kedd | PR

Vidd be a konyhádba az ősz ízeit!

Nem tudjuk ti, hogy vagytok vele, de ha őszinték akarunk lenni, mi már nagyon vártuk, hogy beköszöntsön az ősz.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Július 23. 15:00, kedd | PR

Hogyan válasszunk karikagyűrűt?

Mikor felmerül a házasság kérdése, szinte azonnal szerepet kapnak a gondolatokban a lehetséges helyszínek, a viselendő ruhák és ékszerek, a vendéglista és természetesen a karikagyűrűk beszerzésének gondolata.