Városlista
2020. február 25, kedd - Géza

Hírek

2017. November 28. 14:00, kedd | PR
Forrás: Infógyőr

Vidéki stílus előnyben

Vidéki stílus előnyben

SkandiTrend: egyedi stílus a lakberendezésben.

Minden elképzelés más a vidéki stílust illetően, de a lényeg a vidéki hangulat romantikájában lelhető fel. A legtöbb embernek a frissen sült kenyér illata, a szárított levendula, a kockás asztalterítő jut eszébe. Különböző formákat és színeket alkalmaznak, főként a természet ihlette anyagok a meghatározóak. A vidéki stílusnak a hagyományos, jól bevált módszereken alapuló anyaghasználata a lényege. A tömörfa anyagok a bútoroknál, a kő a fém, kerámia bőr, vászon, illetve a gyapjú a használati tárgyaknál kerülnek előtérbe. Hasonló mintákat és színeket használnak, azonban minden esetben a harmónián van a hangsúly.

A világos színek egyértelműen előnyt élveznek, mint a homokszín, világosszürke, bézs, természetes barna. A letisztult milliőbe színt visznek a meleg takarók, edények, vázák és párnák. A különböző színek a kiegészítőkben is megjelennek. A hagyomány tükröződik vissza a termékeken, illetve a vidéki hangulat. Nemcsak vidéken valósulhat meg a meghitt hangulat, hanem ugyanúgy a városi környezetben is kialakítható. Ehhez mindössze jól összeválogatott termékek szükségesek, néhány dekoráció és kiegészítő, hogy a megfelelő alaphangulatot megteremtsék. A dán GreenGate kínálatában a vidéki stílus hangulata köszön vissza. Nagy segítségünkre vannak a hangulat megteremtésében a skandináv stílusú termékek. A romantikus, vintage stílusú porcelánok, kerámiák és textil lakberendezési kiegészítők között van lehetőségünk válogatni. Nagymamáink kedvenc pöttyös porcelánjait is fellelhetjük a termékek között, de a virágmintás romantika legszebb darabjait is. Kerámiából, üvegből is találhatunk különböző termékeket, rózsamintás asztali futókat, piros kockás terítőket.

A SkandiTrend fő mottója: „egyedi stílus a lakberendezésben” A 2011-ben indult webáruház romantikus és skandináv stílusú lakberendezési termékek forgalmazásával, vintage stílusú konyhai kiegészítőkkel foglalkozik. A cél az volt, hogy Magyarországra olyan lakberendezési egyedi designt felvonultató termékeket juttassanak el, amely a belsőépítészetben, lakberendezési kiegészítőkben kevésbé elérhető és ismert. Első üzletüket 2015-ben Budaörsön nyitottak meg, ahol az egyedi és különleges termékeket a látogatók is meg tudják élőben tekinteni. A hagyományos dán márkák termékeitől kezdve a jellemzően skandináv design lakberendezési termékek közül is van lehetőség választani.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Január 24. 14:55, péntek | PR

Napelemek, amelyek nem csak árammal látnak el minket: mire jó a napkollektor?

A napkollektor a nap energiáját használja fel hőenergia előállítására, mely főleg a háztartási melegvíznél hasznosítható.

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 12. 14:45, csütörtök | PR

2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben.