Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. December 30. 17:35, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Videó a győri utazási iroda kirablásáról

Videó a győri utazási iroda kirablásáról

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 1.000.000,- forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Győrben elkövetett utazási iroda elleni rablás kapcsán.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást 08000/397/2015. bűnügyi számon ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen férfiak 2015. december 28-án 17 óra 40 perc körüli időben fegyverrel vagy annak utánzatával mentek be egy győri utazási irodába. Az alkalmazottakat megfenyegették és bevétel átadására szólították fel. A dolgozók a fenyegetés hatására a kasszában lévő pénzt átadták, amivel az elkövetők elmenekültek a helyszínről.


Az elkövetők személyleírása:
Az egyik elkövető 25-35 év közötti, 180-190 centiméter magas, normál testalkatú, fehér bőrű férfi. Sötét színű, sildes kötött sapkát, sötét sálat, sötét pufi dzsekit, sötét bő fazonú szabadidőnadrágot viselt, melynek mindkét szárán függőlegesen végigfutó, világos színű csík, a bal zsebe magasságában fehér színű felirat volt látható. Vállán volt egy sötét színű sporttáska, oldalán kisebb fehér felirattal. Jobb kezében fényes, krómozott vagy nikkelezett felületű, nagyméretű, szekrénytáras maroklőfegyvert vagy annak látszó tárgyat tartott.

A másik elkövető 25-35 év közötti, 165-170 centiméter magas, zömök testalkatú, fehér bőrű férfi, aki vékony, ezüstkeretes szemüveget viselt. Sötét színű, kötött sildes sapkát, sötét színű pufi dzsekit, sötét, bő fazonú, szabadidőnadrágot, és fekete-fehér színű sportcipőt viselt. A dzseki bal karján egy körbefutó, kék-fehér csík, valamint a mell részén fehér betűkkel FRANKLIN felirat, alatta egy ismeretlen ábra, ez alatt pedig - kisebb betűkkel - vízszintesen egy felirat volt látható.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 1.000.000,- (azaz egymillió) forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon (9024 Győr, Szent Imre u.2-4. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es számon, valamint hívható a 06-96/417-329-es ügyeleti telefonszám is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.