Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Szeptember 14. 19:26, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Viharos szél miatt adott ki riasztásokat a meteorológiai szolgálat

Viharos szél miatt adott ki riasztásokat a meteorológiai szolgálat

A viharos szél veszélye miatt adott ki riasztásokat több megyében és a fővárosban az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtök este.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megye több járására másodfokú riasztást is kiadták. Ezekben a megyékben a következő órákban akár 90 kilométer/óránál erősebb széllökésekre is számítani lehet.

Budapesten és Pest, továbbá Bács-Kiskun, Fejér, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében elsőfokú a figyelmeztetés.

A meteorológiai szolgálat azt írta: az éjszaka folyamán egy hidegfront halad át az országon északnyugat-délkeleti irányban, hatására a szél északnyugatira fordul és egyre nagyobb területen fordulhatnak elő viharos széllökések. Az éjszaka második felétől gyorsan csillapodik a légmozgás, pénteken veszélyes időjárási esemény már nem is várható - tették hozzá.

Címkék: riasztás, szél, viharos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.