Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Július 25. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Városi Művelődési Központ

Világslágerek a csornai zenepavilonban

Világslágerek a csornai zenepavilonban

Az ESTI EGYENLEG koncertje a Pavilonban.

A győri partyzenekar a 2004-ben történt, többéves hallgatás utáni újjáalakulását követően folyamatosan jelen van a győri és Győr környéki könnyűzenei életben.

Kizárólag külföldi szerzők, előadók dalait játsszák, elsősorban a '70-es, '80-as és '90-es évek slágereiből válogatva, bár több dal is műsorukon van a kétezres évek és napjaink zenéiből is. A zenekar élőzenés szórakozóhelyeken, klubokban, bálokon, alkalmi nyilvános, vagy zártkörű programokon, fesztiválokon, születésnapokon, céges rendezvényeken, osztály- és évfolyam találkozókon és esküvőkön is játszott már. Igény esetén akusztikus hangszerekkel, unplugged stílusban is koncerteznek.

Olyan koncerteket is adtak már, melyeken kizárólag egy-egy előadó dalait játszották. Ilyenek voltak a Sting, Eric Clapton, a U2, Bryan Adams, Chris Rea, vagy a Dire Straits dalaiból összeállított műsoraik.
Egy alkalommal, „One Hit Wonders” címmel csak olyan előadók dalait játszották, akik "egyslágeres" előadóként hódították meg a világot, majd „Ladies Night” címmel a világ leg(el)ismertebb női előadóinak 1-1 slágerét szólaltatták meg.

A csornai koncerten többek között Sting, Sade, Chris Rea, Stevie Wonder, Adele, Tina Turner, Abba, Pharell Williams, és az Earth, Wind & Fire világhíres dalaiból hallhatnak válogatást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!