Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2014. Szeptember 25. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: GYSEV Zrt

Villamosítási munkák miatt vágányzár és vonatpótló buszok több vonalon

Villamosítási munkák miatt vágányzár és vonatpótló buszok több vonalon

Vágányzári hirdetmények

A GYSEV Zrt. ezúton értesíti az utazóközönséget arról, hogy a 16-os vonal villamosítási és távvezérlési munkálatai miatt 2014. szeptember 28-tól 2014. október 06-ig a 16-os vonalon Porpác – Rajka állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

További fontos változás, hogy a Szombathely – Csorna útirányon közlekedő InterCity vonatok terelő útvonalon, Sopronon át közlekednek szeptember 29-e és október 18-a között. A terelő úton közlekedő intercityk a kizárólag Sopron és Szombathely közötti utazásra nem vehetők igénybe. A vágányzár miatt a Győr-Sopron, a Sopron-Szombathely, valamint a Szombathely-Szentgotthárd vonalon is módosul egyes vonatok menetrendje.

Szeptember 28-tól (vasárnap) október 18-ig (szombat), a Szombathely – Csorna útirányon közlekedő InterCity vonatok kerülő útirányon, módosított menetrend szerint, Sopronon keresztül közlekednek. Az InterCity vonatok a kizárólag Sopron-Szombathely között utazók részére nem vehetők igénybe. A hirdetmény elérhető itt.

Szeptember 29-től (hétfő) október 18-ig (szombat), Szombathely – Répcelak – Szombathely viszonylatban InterCity vonatok nem közlekednek, a hirdetmény elérhető itt.

Szeptember 29-től (hétfő) október 18-ig (szombat), a Szombathely – Csorna útirányon közlekedő InterCity vonatok módosított menetrend szerint, kerülő útirányon át közlekednek, a hirdetmény elérhető itt.

Szeptember 29-től (hétfő) október 18-ig (szombat), Győr – Sopron között egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, a hirdetmény elérhető itt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 02. 16:00, csütörtök | Helyi

Beiskolázás a kapuvári katolikus gimnáziumba

Várják a 4. és 8. osztályosokat.

2023. Február 02. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

Szuperinfó Csorna-Kapuvár

2023. Február 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Szombattól egyes InterCity vonatok szolgáltatásai módosulnak

Rendkívüli menetrendi módosítás lép életbe.

2023. Február 01. 16:00, szerda | Helyi

Pénztárcát lopott egy autóból Csornán

A csornai nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.