Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Március 26. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Kustor Réka

Vintage, régi stílus új köntösben

Vintage, régi stílus új köntösben

Esküvői trend tippek

A nagy nap…Ugye ismerősen hangzik eme néhány szó? A vendégek számára a finom ételek sokaságát, a szórakozás lehetőségét jelenti. Na de az ifjú párnak? Hónapokon át tartó izgalom, információ- és jó tanács áradat, megannyi utánajárás, hogy azon a bizonyos, érzelmekkel túlfűtött napon minden flottul működjön. Rendszeresen megjelenő cikkeinkkel segítséget szeretnénk nyújtani a legújabb trendek bemutatásával, illetve szolgáltatások ajánlásával.

Akkor vágjunk is bele!

Fontos, hogy az esküvő stílusa hangulat hű legyen a meghívótól a dekoráción át, egészen a tortáig. A vintage stílus egyre nagyobb teret hódít a Rábaközben is, de lássuk, mit is rejt magában?

Indítsuk el Nina Simone Feeling good című zenéjét, és érezni fogjuk az ötvenes-hatvanas évek klasszikus hangulatát. A vintage a múlt, és jelen különös ötvözete, a régiesnek tűnő darabok új köntösbe bújtatása.

A menyasszonyi öltözet legyen könnyed, lágy esésű. Elsődleges cél a kényelem, így a nagy abroncsos ruhák háttérbe szorulnak. Anyagát tekintve főleg a csipke dominál, mely a dekorációban is megjelenhet. Régi bross, csipke fejkendő, toll, a kiegészítőknek csak a képzelet szab határokat.

A smink esetében a szemek kevésbé hangsúlyosak, erősítve a naturális összhatást. A tekintet kiemelése a föld színek különböző, enyhe árnyalataival történik. Az ajkakra felvitt piros árnyalatú rúzs nőies, modern, mégis retro külsőt kölcsönöz.

Ha vintage esküvő, akkor a pasztell színekhez illően a klasszikus virágokat alkalmazzák a leggyakrabban: rózsa, szellőrózsa, tulipán, hortenzia, vagy mezei vadvirág.

A dekorációt az antik tárgyak élettel töltik meg, legyen az díszkalitka, mécsestartó, régi könyvek, avagy írógép, mellyel a házaséletre vonatkozó hasznos jókívánságokat gépelhetünk.

“Valami régi, valami új, valami kölcsön, valami kék!” - egy, a menyasszony viseletére vonatkozó, vintage szellemiségű hagyomány, ami által a hozzá közel állók még inkább részesei lehetnek a nagy napnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.