Városlista
2023. január 28, szombat - Károly,

Hírek

2011. November 17. 07:17, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Viperával ütötte meg az őrt a színesfémtolvaj

Viperával ütötte meg az őrt a színesfémtolvaj

Könnyebb sérüléseket szenvedett egy biztonsági őr Nyíregyházán, akit színesfémtolvajok bántalmaztak; a három férfi közül egyet már elfogtak – közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.

A tettesek kedd éjjel törtek be az egyik nyíregyházi cég telephelyére, ahonnan több száz kilogramm sárga- és vörösrezet próbáltak ellopni több mint félmillió forint értékben – mondta Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A betörést észlelő 37 éves biztonsági őr, miközben riasztotta a rendőrséget, a tolvajok autójához indult, amelyet a menekülni szándékozó férfiak hiába próbáltak beindítani. Az egyik tettes a kocsinál egy úgynevezett viperával megütötte az őrt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az elkövetőknek ezután sikerült beindítaniuk a járművet, de az egyiküket, aki a biztonsági őrt bántalmazta, szerdán délelőtt elfogták a nyomozók; két társát pedig még keresik. Az ügyben csoportosan elkövetett rablás miatt indított eljárást a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

2023. Január 05. 11:41, csütörtök | Kék hírek

Egy bakonyi faluban találtak rá a rendőrök a Szlovákiából eltűnt 15 éves lányra

Egy szlovák állampolgár eltűnéséről tájékoztatta a rendőrséget a külföldi társszerve. A fiatal lány nyugtalanító eltűnését édesapja jelentette be 2023. január 3-án.

2023. Január 04. 16:18, szerda | Kék hírek

Győrbe ment bulizni szilveszterkor a 24 éves Barbara, azóta nem látták

Utoljára életjelet 2023. január 1-jén a hajnali órákban adott magáról, amikor ismeretlen személy telefonjáról felhívta az édesanyját.

2022. December 20. 17:36, kedd | Kék hírek

Bűnszervezetet számolt fel a TEK Pápán

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján folytat nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetésének gyanúja miatt.