Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Május 28. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: Pannon-Víz Zrt.

Víziközmű felújítás Csornán, Kapuváron, Cakóházán, Rábcakapin, Tárnokrétin

Víziközmű felújítás Csornán, Kapuváron, Cakóházán, Rábcakapin, Tárnokrétin

Pannon-Víz Zrt.

"CSORNA, József Attila utca : víziközmű felújítás

Víziközműveket újítunk fel a térségben, víz és csatornavezetékeket cserélünk. A vízvezeték cserék északi oldalról indulva, a szennyvízvezeték rekonstrukció pedig a déli oldalról indulva zajlik. A felújítás idején, munkanapokon, jellemzően a délelőtti órákban rövid idejű víznyomás ingadozásra, esetenként vízhiányra, valamint az ivóvíz átmeneti elszíneződésére számíthatnak. A szükséges vízelzárásokat előzetesen egyeztetjük az érintett lakókkal. A szennyvízelvezetés folyamatosan működik. Az utcában útszükületre számítsanak. Az okozott kellemetlenségekért az ott lakók és az arra közlekedők szíves türelmét, megértését kérjük!

KAPUVÁR, Soproni utca: víziközmű felújítás

Viziközműveket újítunk fel a térségben. A felújítás idején, munkanapokon, jellemzően a délelőtti órákban rövid idejű víznyomás ingadozásra, valamint az ivóvíz átmeneti elszíneződésére számíthatnak. A szükséges vízelzárásokat előzetesen egyeztetjük. A szennyvízelvezetés folyamatosan működik. Az utcában útszükületre számítsanak. Az okozott kellemetlenségekért az ott lakók és az arra közlekedők szíves türelmét, megértését kérjük!

KAPUVÁR, Gárdonyi utca: víziközmű felújítás

Viziközműveket újítunk fel a Gárdonyi utcában. A térségben víznyomás ingadozásra, esetenként vízhiányra valamint az ivóvíz átmeneti elszíneződésére számítsanak. A szennyvízelvezetés folyamatosan működik. Az utcában útszükületre számítsanak. Az okozott kellemetlenségekért az ott lakók és az arra közlekedők szíves türelmét, megértését kérjük!

CAKÓHÁZA, RÁBCAKAPI és TÁRNOKRÉTI: jövő hét első felében az éjszakai órákban vízhálózat öblítés miatt elszíneződhet az ivóvíz

A nyári csúcsfogyasztásra készítjük fel a vízellátó rendszert, közterületi vízvezetékeket öblítünk a hrom településen. Május 30 hétfő estétől kb három-négy napon át, az esti és éjszakai órákban a településeken ingadozhat a víznyomás és rövid ideig elszíneződhet az ivóvíz. Az okozott kellemetlenségekért az ott lakók szíves türelmét, megértését kérjük!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa