Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2012. Március 04. 14:13, vasárnap | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Vladimir Klicsko 50. kiütéses győzelmét aratta

Vladimir Klicsko 50. kiütéses győzelmét aratta

Vladimir Klicsko K. O.-győzelemmel győzte le francia kihívóját, Jean-Marc Mormecket.

Az ukrán 50. K. O.-T. K. O.-győzelmét szerezte meg nehézsúlyban, ezzel a WBO, az IBF és az IBO világbajnoki öveit, illetve a WBA szuper-világbajnoki övét is megtartotta.

A düsseldorfi gálán a nézők között ott volt Jean-Paul Belmondo és Jean Reno is, igazolva, hogy a franciáknál az ökölvívás nemzeti sport, főleg úgy, hogy a nemzetnek nehézsúlyú világbajnoka lehetett volna Mormeck személyében. Az első menetben Klicsko a megelőző balegyenesét élesítgette, a kihívó beugrásokkal kísérletezett, az ukrán azonnal lefogta. A francia ritkán ütött, eleinte úgy tűnt, ellenfele hasfalán fejjel próbálja átfúrni magát.

A második felvonásban az ukrán kétszer odavert, a 2. percben egy balegyenes-jobbegyenes kombinációt követően már számolni kellett Mormeckre. Klicsko döntésre akarta vinni a dolgot, de ez nem sikerült neki.

A harmadik menetben Mormeck továbbra sem ütött többet, Klicsko kicsit lehiggadt, nem törekedett azonnali kivégzésre. A franciának momentuma sem volt, ráadásul az ukránt egyszer magára is rántotta. Mormeck legalább örült, hogy nem ütéstől került padlóra.

A negyedik menetben Mormeck egy balegyenessel merészkedett előre, de az első perc végén Klicsko egy bal-jobb kombinációt követően rátett még egy balhorgot, amivel leterítette a franciát, akit Luis Pabon mérkőzésvezető kiszámolt. A bajnok ezzel megszerezte karrierje 50. K. O.-T. K. O.-győzelmét!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 06:46, péntek | Sport

Közel 100 vetélytárssal küzd meg - Gender Tamás Junior

Gender Tamás Junior 2024.04.10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyez.

2024. Április 10. 18:03, szerda | Sport

Mi biztos, hogy felkészültünk a csatára!

Juhász Csabi beújított egy csinos navigátort a 2024-es raliszezonra, és egyből egy EB futamon indul vele.

2024. Április 10. 08:40, szerda | Sport

Benyó Máté a dobogó legfelső fokán Máriapócson!

Közel fél éves téli szünet után szállt újra versenybe a Korda Racing csapata a Magyar Rallycross bajnokságban. A nemzeti mezőny a Közép Európa Zóna Kupa versenyzőivel Húsvétkor a RabócsiRingen mérhette össze erejét.

2024. Április 10. 07:35, szerda | Sport

Milák parádés idővel tért vissza